Buz Hokeyi Türkiye Şampiyonası'nda Finalistler Belirlendi

Erzurum'da Üniversite Sporları Buz Hokeyi Türkiye Şampiyonası'nda Finale Yükselen Takımlar Belli Oldu

Tarih: 08.02.2024 16:17
Buz Hokeyi Türkiye Şampiyonası

www.erzurumgunebakis.com / Halil İbrahim AKTAŞ

Erzurum'da düzenlenen Üniversite Sporları Buz Hokeyi Türkiye Şampiyonası'nda heyecan doruğa çıktı. Kadınlar kategorisinde gerçekleşen yarı final müsabakalarında bugün alınan sonuçlarla finale çıkan takımlar belirlendi. Atatürk Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi'ni mağlup ederek adını finale yazdırdı. Diğer yarı final mücadelesi ise ev sahibi Erzurum Teknik Üniversitesi ile Orta Doğu Teknik Üniversitesi arasında gerçekleşti ve kazanan ekip Erzurum Teknik Üniversitesi oldu.

Kadınlarda zafer için yarışacak olan Erzurum Teknik Üniversitesi ile Atatürk Üniversitesi, yarın Yakutiye Buz Hokeyi Salonu'nda saat 13:00'te kozlarını paylaşacaklar. Üçüncülük ve dördüncülük mücadelesi ise İstanbul Üniversitesi ile Orta Doğu Teknik Üniversitesi arasında yarın saat 10:00'da aynı salonda gerçekleşecek.

Şampiyonluk Kupasının Erzurum’a Geleceği Kesinleşti

Erkekler kategorisinde ise finale yükselen üniversiteler Erzurum Teknik Üniversitesi ve Atatürk Üniversitesi oldu. Bu sonuçla hem erkeklerde hem de kadınlarda şampiyonluk kupasını kaldıracak üniversitenin Erzurum'dan çıkacağı kesinleşti.

Erkekler final müsabakası, yarın öğleden sonra saat 14:30'da Yakutiye Buz Hokeyi Salonu'nda Erzurum Teknik Üniversitesi ile Atatürk Üniversitesi arasında gerçekleşecek. Üçüncülük ve dördüncülük mücadelesi ise Koç Üniversitesi ile İstanbul Üniversitesi arasında yarın sabah saat 11:30'da başlayacak. Sporseverler, Erzurum'un buz hokeyi heyecanına tanıklık etmek için müsabakaları bekleyişle takip ediyor.