Buz Hokeyinde Yarı Finale Kalan Takımlar Belli Oldu

Erzurum'da Üniversite Sporları Buz Hokeyi Türkiye Şampiyonası'nda yarı final heyecanı yarın başlıyor.

Tarih: 07.02.2024 23:02
Buz Hokeyinde Yarı Finale Kalan Takımlar Belli Oldu

www.erzurumgunebakis.com / Halil İbrahim AKTAŞ

Erzurum Teknik Üniversitesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen Üniversite Sporları Buz Hokeyi Türkiye Şampiyonası'nda heyecan dorukta. Kadınlar ve erkekler kategorilerinde oynanan müsabakalarda yarı finale adını yazdıran takımlar belli oldu.

Kadınlar yarı finalinde Atatürk Üniversitesi, Erzurum Teknik Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi, şampiyonluk için mücadele edecek. Erkekler yarı finalinde ise Erzurum Teknik Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi ve Koç Üniversitesi, zirveye ulaşmak için ter dökecekler.

Yarın başlayacak olan karşılaşmalar, saat 10:00'da Yakutiye Buz Hokeyi Salonu'nda kadınlar kategorisinde Atatürk Üniversitesi ile İstanbul Üniversitesi arasında gerçekleşecek. Ardından, erkekler kategorisinde mücadele edecek takımlar arasında heyecan dolu anlar yaşanacak.

Sporseverler, şampiyonanın nefes kesen atmosferinde, üniversiteler arasında kıyasıya rekabeti takip ederek favori takımlarını destekleme fırsatı bulacaklar. Erzurum'da düzenlenen bu önemli şampiyona, üniversiteler arası sporun birleştirici ve heyecan verici gücünü bir kez daha ortaya koyuyor.

Spor tutkunları, Türkiye Şampiyonası'nın bu heyecan verici aşamalarını kaçırmamak adına takvimlerini işaretleyip, takımlarını desteklemek için salonlara akın edecekler.