Çalık, “Emin Adımlarla Yerel Seçime”

Saadet Partisi Erzurum İl Başkanı Faik ÇALIK, yerel seçim çalışmalarının başladığını duyurdu.

Tarih: 17.10.2023 18:55
Çalık, “Emin Adımlarla Yerel Seçime”

www.erzurumgunebakis.com / Muhammet YILMAZ

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Mehmet Karaman’ın katılımıyla İlçe Belediye Başkanlıkları ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı için 15 Ekim itibariyle çalışmaların başladığını ifade eden Saadet Partisi Erzurum İl Başkanı Faik Çalık:

“Bu süreçte bizden ilçelerimizden, belediye başkan adaylığı için hem teşkilat içinden hem de teşkilat dışından kardeşlerimizin müracaatları var. Ancak bunların hepsi resmi, önümüzde ki ay yine Genel Başkan Yardımcımızın katılımı ile yapacağımız hem aday isimleri değerlendirilmesi hem de müracaatlar konusunda değerlendirme toplantısını yine yapacağız. Hedefimiz, Erzurum’da ve Türkiye’de yeniden milli görüş belediyeliğini harekete geçirecek, milletimize hizmet sunabilecek bir potansiyeli yakalamak.” dedi. 

ADAYLIKLAR KONUSUNDA HAREKETLİ BİR SÜREÇ VAR

“Milletimizin geçmişe nazaran bize karşı teveccühü artmış durumda. Şu an da adaylıklar konusunda çok daha hareketli bir süreç var. İnşallah bu süreci çok daha iyi bir değerlendirme ile Erzurum’da iyi bir yerel seçim geçireceğimizi düşünüyorum. Şimdiden yerel seçimlerimizin Erzurum’umuza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” 

MEVCUT BELEDİYELERDEN BÜYÜK ORANDA MEMNUNİYETSİZLİK VAR

“İlçelerimizin birçoğunda belediye başkanlarımızdan memnun olmayan insanlarımızı görüyoruz” şeklinde konuşan Başkan Çalık, “Gerek teşkilatlarımızla gerekse ilçe başkanlıklarımızla bunları öğrenebiliyoruz” ifadelerini kullandı. Sözlerine, “Şu an da mevut yöneticilerden büyük oranda bir memnuniyetsizlik var ve değişik gerçekleşecek” şeklinde devam eden Çalık, “Biz de Saadet Partisi olarak bu seçimler de en güzel seçimleri almayı hedefliyoruz. Buna göre de hazırlıklarımızı yapıyoruz, bizim açımızdan da güzel bir seçim olacağını tahmin ediyorum” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.