Camia kongreye kilitlendi

3 Ağustos'ta yapılacak kongreye günler kaldı, mavi beyazlı camia beklentilerin yüksek olduğu kongreye kilitlendi.

Tarih: 29.07.2022 09:45
Camia kongreye kilitlendi

Sinan AYDIN

Sıkıntılı bir sür içerisinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren BB Erzurumspor, tamamen kongreyi beklemeye başladı. Erzurumspor tesislerinde günde çift antrenman yapan mavi beyazlı futbolcular dahi kongrvde oluşacak yeni yönetimi merak ediyor. Teknik Sorumlu Muzaffer Bilazer ve yardımcıları nezaretinde teknik ve taktik antrenmanlar yaparak güç depolayan futbolcular, biran önceyeni sezonun başlamasını bekliyor. 

AHMET DAL ÇOK YOĞUN

BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Ahmet Dal, hem transfer tahtasının kapanmasına neden olan alacaklı futbolcular ve menajerleri ile görüşme anlaşma çalışmalarını sürdürüyor, hem de yeni yönetim listesini oluşturmak için Erzurumlu iş insanları ile göüşmeleri yapıyor. 3 Ağustos'ta çok önemli blr kongre süreci girecek olan BB Erzurumspor'da, öncelik transfer tahtasını açıp eksik bölgelere acilen transfer yapmak olarak açıklandı.

GÖRÜŞÜLEN FUTBOLCULAR HABER BEKLİYOR

Teknik Sorumlu Muzaffer Bilazer'in görüşüp prensipte anlaştığı futbolcular olduğu, resmi imza için transfer tahtasının açılmasının beklendiği gelen bilgiler arasında. Tüm gözlerin kongreye çevrildiği mavi beyazlı camiada, taraftar da sosyal vdyadan çeşitli destek paylaşımları yaparak kulüp başkanı Ahmet Dal'a destek veriyor. Başkan Ahmet Dal, önceki gün düzenlediği basın toplantısında kongre sonrası çok şeyin değişeceğinin sinyalini vermişti. Camiayı birleştirici açıklamalr yapan Başkan Ahmet Dal, şimdiden taraftarın büyük desteğini arkasına almış durumda.