Camia kongreye odaklanmış durumda

5 hazırlık maçı yapan ve hepsini farklı skorlarla kaybeden mavi beyazlı takımda, transfer tahtasının açılıp eksik bölgelere transfer yapılması zaruriyeti bir kez daha gözler önüne serildi.

Tarih: 25.07.2022 09:51
Camia kongreye odaklanmış durumda

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. ligde mücadele edec olan BB Erzurumspor, yeni sezon hazırlıklarını südürüyor. Erzurumspor tesislerinde günde çift antrenman yaparak sezona hazırlanan mavi beyazlı futbolcular, teknik direktör Muzaffer Bilazer ve yardımcıları nezaretinde teknik ve taktik antrenmanlar yapıyor.

HAZIRLIK MAÇLARI EKSİKLERİ ORTAYA ÇIKARDI

3 Ağustos'ta çok önemli blr kongre süreci girecek olan BB Erzurumspor'da, transfer tahtasının hala kapalı olması nedeniyle alt yapıdan gelen genç oyuncuların çoğunlukta olduğu bir futbolcu kadrosu ile antrenman yapılıyor. 5 hazırlık maçı yapan ve hepsini farklı skorlarla kaybeden mavi beyazlı takımda, transfer tahtasının açılıp eksik bölgelere transfer yapılması zaruriyeti bir kez daha gözler önüne serildi. Son olarak Çaykur Rizespor'a 3-2 mağlu olan BB Erzurumspor'da, kulüp başkanı Ahmet Dal kongrede oluşturacağı yeni yönetim listesi çalışmalarını sürdürüyor.

EMİRCAN ÇAYKUR RİZESPOR İLE ANLAŞTI

Mavi beyazlı takımda, sözleşmesi biten birçok oyuncu yeniden takıma döndü. Alican Özfesli, Ufuk Budak ve Süleyman Koç'tan sonra Rusvuelde takımla birlikte antrenmanlara çıkmaya başladı. BB Erzurumspor'da kiralık bir sezon giren ve mücadelesi ile taraftarın beğenisini kazanan Alanyaspor'lu oyuncu Emircan Altıntaş elden kaçtı. Takımda bireysel yetenekleri ön plana çıkan bir kaç isimden biri olan Emircan Altıntaş, Çaykur Rizespor ile anlaştı.

TÜM BEKLENTİLER KONGRE SONRASI İÇİN

Kendi tesislerinde gençler ağırlıklı kadrosu ile antrenmanlarını südürüen mavi beyazlılarda, tüm gözler kongreye çevrilmiş durumda. Kulüp Başkanı Ahmet Dal, bir yandan tahtayı açmak için borçlu olan eski futbolcular ve menajerleri ile görüşme uzlaşma yoluna giderken, diğer yandan da kongrede iddialı bir yönetim listesi yapmak için çaba sarfediyor. Başkan Ahmet Dal ve yeni yönetiminin ilk hedefi, kapalı olan transfer tahtasını açmak olacak.