CAN GÜVENLİKLERİNİ HİÇE SAYDILAR

Cadde üzerinde motosiklet sürücüsü, trafik kurallarını hiçe sayarak kendisinin ve ailesinin hayatını tehlikeye attı.

Tarih: 03.07.2023 19:53
CAN GÜVENLİKLERİNİ HİÇE SAYDILAR

www.gunebakiserzurum.com / Muhammet YILMAZ

 Kazaya davetiye çıkaran motosikleti kullanan kişi, eşini ve bir çocuğunu motosikletin arkasına bindirirken, diğer çocuğunu ise kucağına alarak yolculuk yaptı. Kameralara yansıyan görüntülerde anne, baba ve iki çocuğun kasksız olduğu da görüldü.

Erzurum Gürcükapı semtinde trafikte seyir halinde olan motosiklet sürücüsü ailesi ile birlikte şeritte hem kendi canlarını hem de diğer sürücülerin canlarını tehlikeye attı.

Motosiklette kasksız, montsuz ve eldivensiz yolculuk yapan aile, canlarını hiçe sayarak motosiklet sürücü tedbirsiz yoluna devam etti. Şeritte diğer sürücülere de korku dolu anlar yaşatan aile uyarıları dikkate almadı. Vatandaşlar denetimin olmadığını tedbirsizliğin büyük facialar doğuracağını dile getirdiler. Eşi ve çocuğu ile tedbirsiz trafiğe çıkan motosiklet sürücüsüne karşın herhangi bir cezai işlem yaptırılmadı. Çevreye de tehlike yaşatan motosiklet sürücüsü bilinçsiz şekilde eşi ve çocuğunun diğer vatandaşların canını önemsemeyerek yoluna devam etti. Kural ihlali yapan sürücü hem trafikte endişe yarattı hem ailesinin hem kendi hem de etraftaki vatandaşlara tehlike dolu anlar yaşattı.