Cenk Ahmet: Bizim sadece bir seriye ihtiyacımız var

BB Erzurumspor´un başarılı isimlerinden Cenk Ahmet, milli maç arasını iyi değerlendirdiklerini söyledi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Cenk Ahmet:  Bizim sadece bir seriye ihtiyacımız var

 

Sinan AYDIN

 

BB Erzurumspor´un başarılı futbolcularından Cenk Ahmet, Keçiören maçını kazanarak seri başlatmak istediklerini söyledi. Milli arayı takım ve oyuncular olarak iyi değerlendirdiklerini ifade eden Cenk Ahmet, Erzurumspor taraftarına da övgüler yağdırdı. Mavi beyazlı takımın sezon başında transfer ettiği başarılı futbolcu Cenk Ahmet, şunları söyledi: ??Milli arayı iyi değerlendirdik. Birde güzel girdik. Boluspor´u içerde kazandık. Bu ara bizim için iyiydi. Hem gidecek-kalacaklar, hem kafaları burada olmayan oyuncular vardı. Sakatlarımız vardı. Hepsi geri döndü. Bundan sonra daha iyi toparlayacağımızı düşünüyorum. Bu maçta da inşallah galip gelip içeride Adana maçına bir seri yapmak istiyoruz. Bunun için de iyi çalışıyoruz.

 

?? HER MAÇ 3 PUAN ALMAYA ÇALIŞACAĞIZ´´

 

Milli aramızda iyi geçti. İyi çalıştık. İnşallah 3 puanla döneceğiz. Bende geldiğimde sakat kaldım ayrı kaldım. Dediğimiz gibi milli ara sakatlar içinde iyi geldi. Toparlıyoruz şuan. Her maça tek tek bakıp her maç 3 puan almaya çalışacağız. Takımda arkadaşlık iyi. Ben geldiğimden beri hemen kaynaşma oldu. Sağ olsun arkadaşların hepsi iyi niyetliler. İyi çalışıyoruz. Bizim sadece bir seriye ihtiyacımız var. Onu da inşallah bu maçta başlangıç yapar önümüzdeki süreçte de bunu iyi değerlendiririz.

Taraftar inanılmaz. Buraya geldiğimde ilk konuştuğum şey taraftar oldu. Burada ilk maç Hatay maçıydı. Hazırlık maçı. İnanamadım yani. Bir hazırlık maçına bu kadar seyircinin gelmesine. Ben daha önce görmedim yani. Taraftarımız iyi. İnşallah Allah´ın izniyle taraftarlar bize güç kuvvet olacak. Bizde deplasmanda elimizden geleni yapacağız. Tabi bizim için ek deplasmanlar ekstra puan olacak. İçeride bu taraftarla biz kolay kolay maç kaybetmeyiz Allah´ın izniyle. ´´