CEP TELEFONU ALANA SAÇ SAKAL MAKİNESİ HEDİYE

Erzurum’da cep telefon fiyatların artmasıyla satışlarında düşüklük yaşanmasından ötürü cep telefonu esnafı ilginç bir kampanya başlattı.

Tarih: 29.05.2023 19:47
CEP TELEFONU ALANA SAÇ SAKAL MAKİNESİ HEDİYE

www.erzurumgunebakis.com/ Rabia ASLAN KARAKAŞ

Karton kâğıdına yazı yazan esnaf Muhammet Altınsoy,” Mağazamızdan sıfır ve ikinci el cep telefonu alan müşterilerimize saç sakal makinesi hediye” cep telefon satışlarını ikiye katladı.

Sıfır ve ikinci cep telefonu alana tıraş makinesi hediye olarak edeceğini ifade eden Cep telefon işletmecisi Muhammet Altınsoy, hem cep telefon satışlarını artırmak için hem ise vatandaşlara bir faydası dokunması adına böyle bir çalışma başlattığını söyledi.

Altınsoy,”  Seçim öncesi ve sonrası cep telefon piyasasında bir durgunluk yaşandı. Bizde sonuçta esnaf olarak işimizi döndürmemiz gerekiyorduk. Cep telefon fiyatları artınca satışlarımız da düşüklük yaşanmasına neden olduğu için benimde aklıma böyle bir kampanya yapmak aklıma geldi. Buradaki pasajımıza gelen kesim köyde yaşayan vatandaşlarımız geldiği için tıraş makinesinin cazip olacağını düşündüm. Hem işlerimi arttırmaya yönelik hem de vatandaşlara bir faydamız olsun diye böyle bir kampanya yapmaya karar verdim. Bu kampanyayı yaptıktan sonra işlerimizde canlılık oldu. Örneğin sıfır telefonlarımızda satış neredeyse durma noktasındaydı. Hiç satış yapamıyordum yaptığım bu kampanya ile birlikte bir cep telefonu satışlarında artış yaşandı. İkinci el cep telefonu satışlarımızda ise canlanma oldu. Yapmış olduğumuz kampanya bizi tatmin etti. Vatandaşlarımıza hizmet vermeye çalışacağız.”