ÇİÇEK HEDİYE ETTİLER

Erzurum Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Kadın personelleri ziyaret ederek kadınların gününü kutlayıp, çiçek hediye etti.

Tarih: 09.03.2024 01:08 Güncelleme: 09.03.2024 01:09
ÇİÇEK HEDİYE ETTİLER

Kadınlar gelecek nesillerin mimarları olduğunu ifade eden Erzurum Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü yetkilileri, kadınların yılda bir kez değil, her gün kıymet görmesi gerektiğini söylediler.
Erzurum Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü yetkilileri,” Kadınlar başımızın tacı, gelecek nesillerin mimarlarıdır. Şüphesiz kadınlar, her fırsatta hatırlanması ve el üstünde tutulması gereken kıymetlilerimizdir. Kadınların yılda bir kez değil, her gün kıymet görmesi gerekir.  Yaşamın asıl çilesini çeken kadınlarımızı bir gün değil her gün hatırlamamız gerekiyor. Varlıklarıyla hayatımızın her anını daha da anlamlı kılan, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız sunan, fedakarlığın simgesi olan kadınlarımız topluma katkıları her zaman yaşamın her alanında var olmuştur. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi,  Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir. “Fedakârlıkları, emekleri, sevgileri ve mücadeleleriyle insanlığın umudunu yeşerten kadınlar, hayatın her aşamasında aldığı görevlerle vatanına ve milletine önemli hizmetlerde bulunmuş, kahramanlığı ve vatanseverliğiyle de adını tarihe yazdırmıştır. Kadınlar, toplumumuzun mimarlarıdır. Bir toplumun gelişmesi, değişmesi ve aile yapısı tamamen kadına bağlıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün;  Dünya’da her şey kadının eseridir  sözü ışığında kadınlarımızın emeği, cesareti, özverisiyle yaşadığımız deprem felaketinin izlerini en kısa sürede silerek yeniden aydınlık günlere döneceğimize inancım tam. Bu duygu ve düşüncelerle kadına yönelik her türlü ayrımcılığın kalktığı, her türlü şiddetin son bulduğu, kadınların yönetimin her aşamasında ve hayatın her alanında daha çok temsil edildiği, yaralarımızın sarıldığı daha güzel bir ülke ve dünya ümidiyle tüm Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.”