Ciğerci Amca´dan Erzurum basınına yöresel kahvaltı

Erzurum´da geçtiğimiz aylarda düzenlenen törenle ilk şubesi açılan Ciğerci Amca, basınla tanıştı. 3 ortağın bir araya gelerek, hizmete açtıkları Ciğerci Amca, hizmet sektöründe Türkiye markası olma yolunda ilerleyecek.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Ciğerci Amca´dan Erzurum basınına yöresel kahvaltı

 

 

Manolya BULUT

Erzurum´u yeni bir lezzet ile tanıştıran 3 ortak Olcay Ertaş, Talip Türken ve Muharrem Kara´nın hizmet sektörüne kazandırdıkları Ciğerci Amca, basın mensuplarını ağırladı. Erzurum´un yöresel lezzetlerinin sunulduğu kahvaltıda, ciğer ikramı da yapıldı. Usta ellerin hazırladığı şişte ciğer, basın mensuplarından tam not aldı.

HEDEF 1000 KİŞİYE İSTİHDAM

Kahvaltı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ciğerci Amca işletmecilerinden Talip Türken, öncelikli hedeflerinin şehrin en az 5 noktasında şube açmak olduğunu söyledi. Akabinde Türkiye genelinde şube açmak kaydıyla, Ciğerci Amca´yı bir Türkiye markası yapma hedefinde olduklarının altını çizen Türken, ?Hizmet sektöründe, lokantacılık alanında büyüyen, büyüdükçe yatırım yapan işletme olmak istiyoruz.  Hedefimiz sadece Erzurum´da değil başka şehirlerde de olmak. İlk olarak basın mensuplarını davet etmek istedik. Yaklaşık 1 ay kadar başka kurumları da kahvaltıya davet edip ciğerimizden de ikram edeceğiz. Bundan sonra kahvaltıda ciğer kültürünün oluşmasını istiyoruz. Sonra da bu uygulamayı müşterilerimize açacağız. Açmayı düşündüğümüz diğer şubeler ve besi çiftliğinde 1000 kişiyi istihdam etmeyi planlıyoruz. Besi çiftliğini Erzurum´a yaklaşık 19 km uzaklıktaki kendimize ait bir araziye kurmayı düşünüyoruz. Bu Erzurum için büyük bir adımdır.? dedi.