?Çoban Çiçeği´ yayında

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yakutiye Gençlik Merkezi Müdürlüğü´nde takım liderliği yapan İlteriş Bülent Aydın, kişisel şiir kitabını çıkardı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
?Çoban Çiçeği´ yayında

Günebakış/Elif YILMAZ

Yakutiye Gençlik Merkezi´nde değişik etkinliklerle başarılara imza atan İlteriş Bülent Aydın, bu kez de ilk kişisel şiir kitabı olan ?Çoban Çiçeği´ni  okuyuculara sundu. 2004 yılında şiir yazmaya başlayan Aydın, ilk şiir kitabını yayınlamanın mutluluğunu yaşıyor. 

ŞİİR KİTABIYLA KAPILARI ARALAMAK İSTEDİM

Öncelikle yazmaya olan sevgisinin kendisini bu yola ittiğini belirten Aydın, ? Yazar olmaya aday birisiyim. Yazmayı ve okumayı çok seviyorum. Bu yüzden yazarlığa adım olarak şiir kitabıyla kapıları aralamak istedim. 80 sayfalık olan şiir kitabımda herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği konular işledim. Esin kaynağım,  bir şeyler yaşamış veya etkilenilmiş olan konulardı. Bunları biraraya getirince yazabiliyor insan. Yoksa herkes her şeyi ha diye karalayamaz. Mutlaka ilham verici bir olay, yaşanmış ya da o olaydan etkilenilmiştir. Çünkü şiir, yüreğe saplanan okun bıraktığı tahribattır.? dedi.

TASLAĞI HAZIR OLAN HİKAYELERİM VAR

Şiir kitabından sonra da taslağı hazır olan ve yakın zamanda da okuyucuyla buluşturacağı hikaye kitaplarının da müjdesini veren Aydın,? Şiir kitabından sonra hikaye kitapları da çıkarmayı düşünüyorum. Taslağı hazır olan kitaplarımda, hayatımı anlatan ve daha çok toplumsal mesajlar veren konulara değindim. Yazar olan birisi bazen her şeyi anlatamaz. Daha çok yazar ve bu şekilde anlatmak ister kendini. Bende hikayelerimde kendimi anlatmak istiyorum. Evimde kendi adıma imzası olan kitaplarla kütüphane oluşturmak istiyorum.? Diye konuştu.

İLTERİŞ BÜLENT AYDIN KİMDİR?

1979  Erzurum Köprüköy doğumludur. İlkokul ve ortaokul öğrenimini Köprüköy´de tamamlamıştır. 10 yaşına kadar Köprüköy´de yaşamını sürdürmüştür. 11 yaşında Erzurum´a gelip öğrenimine burada devam etmiştir. Liseyi açıktan okuyan Aydın, bugün Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Birimleri Doktora Programlığı yapmaktadır.