Çocukları Vali Azizoğlu uğurladı.

Erzurum´dan Bursa´ya yola çıkan öğrenciler 3 gün boyunca şehrin önemli mekanlarını görme fırsatı bulacak.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Çocukları Vali Azizoğlu uğurladı.

 İller arasında kardeşlik köprüsünün kurulması ve birlik, beraberliğin geliştirilmesi amacıyla İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen ?Biz Anadoluyuz Projesi? kapsamında Erzurum´dan 112 öğrenci Bursa´ya gitti. Sabah Erzurum´dan yolcu edilen 15 yaş altı 112 öğrenci, Bursa Ulu Camii ve Koza Han gezisine katıldı. Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu ve Bursa Vali Yardımcısı İbrahim Avcı´nın da eşlik ettiği gezide; çocuklar Bursa´nın tarihi hakkında bilgi edindi. 
Gezi sırasında çocuklarla bir süre sohbet eden Vali Seyfettin Azizoğlu, Bursa´nın Anadolu´nun cennet köşelerinden biri olduğuna ve çok eski çağlardan beri birçok medeniyete ev sahipliği yaptığına dikkat çekerek, ?Bursa tarih kokan zengin bir medeniyet şehridir. Bu yüzden Bursa´nın tarihi, turistik ve doğal güzelliklerini gezip görün. Erzurum´a döndüğünüzde gördüklerinizi çevrenizdeki arkadaşlarınıza anlatın? dedi.
Bursa Valiliği´nin koordinasyonu üstlendiği proje kapsamında Erzurum´dan Bursa´ya giden öğrenciler 3 gün boyunca şehrin önemli mekanlarını görme fırsatı bulacak.