ÇÖPLÜK YUVASI

Yukarı mumcuda bulunan fakat faaliyette olmayan Dergâh Kuruyemişleri ve yanında bulunan başka bir dükkânın içi çöplük yuvası oldu.

Tarih: 29.08.2023 23:42
ÇÖPLÜK YUVASI

www.erzurumgunebakıs.com / Sedanur Bingöl 

Konumu itibariyle Lalapaşa Mahallesi, Yukarı Mumcu Caddesi üzerinde bulunan Dergâh Kuruyemişleri dükkânı ve hemen yanında bulunan başka bir dükkân kaderine terk edilmiş durumda. Konuyla alakalı görüşlerini aldığımız vatandaş, “Dükkân camlarının kırık olması cadde üzerinden geçen yaşlı, çocuk ve vatandaş için tehlike arz ediyorken, kuruyemiş dükkânın içinde oluşan çöplük ise rahatsız edici bir boyutta” ifadelerini kullandı.  

Vatandaş, “günün akşamına kadar çoluk çocuk olsun yaşlısı olsun sayısız insan geçiyor buranın önünden. Bir anlık dikkatsizlikleri kötü sonuçlanabilir çünkü dükkânın camları kırık ve tamamı çerçevelerden çıkmış durumda değil sivri sivri uçlarıyla ciddi zararlar verebilecek nitelikte. Kuruyemiş dükkânın içindeki pislik hat safhada zaten mikrop yuvası olmuş durumda. Yetkililerden veya dükkân sahiplerinden bu durumla alakalı gereken neyse yapmalarını rica ediyoruz çünkü kimsenin kimseye bu denli rahatsızlık vermeye hakkı yoktur. Yarın öbür gün birinin başına bir şey gelse kendi kendine nasıl hesap verecek, zarar gelen kişiye nasıl hesap verecek. İhmal edilecek ya da ertelenecek bir meselede değil gereken yapılsın, yaptırılsın”.