Cumhurbaşkanı Erdoğan´ı Süper Kupa ile karşıladılar

Büyükşehir Belediye Erzurumspor yönetimi, teknik heyet ve futbolcuları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ı şampiyonluk kupası ile karşıladılar.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Cumhurbaşkanı Erdoğan´ı  Süper Kupa ile karşıladılar

 

Murat ÖZDEMİR

Gerek Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile Erzurumlu işadamları ile sohbetlerinde Erzurumspor´un durumunu soran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyükşehir Belediye Erzurumspor´un Süper Lige yükselmesini büyük sevinçle karşıladı.

Her fırsatta Erzurumspor´u Süper Ligde görmek istediğinin altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan´a, Büyükşehir Belediye Erzurumspor yönetimi kupayı takdim etti. Erzurum mitingine katılmak üzere gelen Erdoğan´ı havaalanında karşılayanlar arasında bulunan Büyükşehir Belediye Erzurumspor yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları, kupayı Cumhurbaşkanı erdoğan´a takdim ederek, Erzurumspor´a manevi desteğinden dolayı teşekkürlerini dile getirdiler. Cumhurbaşkanı Erdoğan da BB Erzurumspor´un Süper lige yükselmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Süper ligde başarı diledi

ERZURUMSPOR´A BAŞARI DİLEDİ

Miting alanında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzurum´un yapılan hizmetlerin hakkını verdiğini ve yatırımların boşa gitmediğine işaret ettiği konuşmasında da Süper Lig´e yükselen Erzurumspor´a  başarılar diledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın Erzurumspor ilgisi, miting alanını hınca hınç dolduran dadaşlar tarafından coşkuyla alkışlandı.