Curling 2. Lige Yükselme Müsabakaları Erzurum’da Başladı

Heyecan dolu Türkiye Curling 2. Lige Yükselme Müsabakaları mücadeleleri, Erzurum Curling Salonu’nda rekor bir katılım ile başladı.

Tarih: 15.02.2024 16:11
Curling 2. Lige Yükselme Müsabakaları Erzurum’da Başladı

www.erzurumgunebakis.com / Halil İbrahim AKTAŞ

Erzurum, Türkiye Curling 2. Lige Yükselme Müsabakaları'nın ev sahibi oldu. 2023-2024 sezonu kapsamında düzenlenen bu önemli etkinlik, bugün başladı ve 24 Şubat 2024 tarihine kadar devam edecek. Toplamda 5 ilden 31 kulüp, 23 kadın takımı ve 30 erkek takımı olmak üzere toplamda 53 takımın rekabet ettiği müsabakalar, bugün gerçekleştirilen teknik toplantı ve resmi antrenmanlarla start aldı. Erzurum Curling Salonu, bu yoğun rekabetin ev sahipliğini üstlenerek sporseverleri ve takım destekçilerini ağırlıyor.

Curling tutkunlarının büyük bir ilgiyle takip ettiği mücadelelerde, kadın ve erkek takımları arasında büyük rekabet yaşanıyor. 2. Lig'e yükselme mücadelesinde başarılı olacak olan ilk 4 takım, Curling Kadınlar 2. Lig'e ve Curling Erkekler 2. Lig'e yükselmeye hak kazanacaklar.

Erzurum Curling Salonu'nda gerçekleşen karşılaşmalar, Dağ Mahallesi'nde bulunan tesisin donatımıyla ve katılımcı takımların mücadele azmiyle büyük bir heyecana sahne oluyor. Curling tutkunları, sporcuların performansını yakından takip ederek kendi takımlarına destek veriyorlar. Takımlar, bir üst lige yükselmek için mücadele ederken, sporseverler de bu heyecanı coşkuyla izlemeye devam edecekler.