Curling Milli Takımı Olimpiyat Yolcusu

Kış Gençlik Olimpiyat Oyunları'nda Türk Curling Milli Takımı heyecanı başlıyor

Tarih: 14.01.2024 23:33 Güncelleme: 15.01.2024 16:35
Curling Milli Takımı Olimpiyat Yolcusu

www.erzurumgunebakis.com/ Halil İbrahim Aktaş 

Güney Kore'nin Gangwon eyaletinde düzenlenecek olan 2024 Kış Gençlik Olimpiyat Oyunları, 19 Ocak - 1 Şubat tarihleri arasında spor severleri bir araya getirecek. Türkiye, bu prestijli etkinlikte Curling Milli Takımı ile temsil edilecek. Her 4 yılda bir düzenlenen Kış Gençlik Olimpiyat Oyunları'nda Türk Curling Milli Takımı, mixed team ve mixed doubles olmak üzere 2 takım şeklinde mücadele edecek. Türk Curling Milli Takımı, tecrübeli antrenörler Enes Taşkesen ve Sadık Topaloğlu yönetiminde, genç ve yetenekli sporcularıyla Güney Kore topraklarında ter dökecek.

Burcu Haşıl, Muhammed Berat Ateş, Muhammet Taha Zenit ve Şüheda Karacalı Ay Yıldız İçin Mücadele Edecek.

Mixed team takımında yer alacak sporcular Burcu Haşıl, Muhammed Berat Ateş, Muhammet Taha Zenit ve Şüheda Karacalı, Türkiye'yi temsil etmek için buz pistine çıkacaklar. Genç sporcular, ülkelerini en iyi şekilde temsil etmek ve madalya mücadelesine girmek için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklar.

Berat Aybar ve Derya Ekmekçi Mixed Doubles Takımıyla Türkiye'yi Temsil Edecek.

Mixed doubles takımında ise Berat Aybar ve Derya Ekmekçi, Türkiye bayrağını dalgalandırmak adına mücadele edecek. Genç sporcular, bu zorlu rekabet ortamında ülkelerini en iyi şekilde temsil etmek için sahaya çıkacaklar.

Türkiye, Kış Gençlik Olimpiyat Oyunları'nda Curling Milli Takımı ile bir kez daha spor dünyasına adını duyurmayı hedefliyor. Heyecanla beklenen bu etkinlik, genç sporcuların uluslararası alanda yeteneklerini sergileme fırsatı bulacağı önemli bir platform olacak.