CURLING MIX DOUBLE TÜRKİYE ŞAMPİYONU ERZURUM SPOR LİSESİ!

Erzurum Reşit Karabacak Spor Lisesi, Okul Sporları Curling Gençler Türkiye Şampiyonası'ndan zaferle ayrıldı.

Tarih: 29.02.2024 16:59
CURLING MIX DOUBLE TÜRKİYE ŞAMPİYONU ERZURUM SPOR LİSESİ!

www.erzurumgunebakis.com / Halil İbrahim AKTAŞ

Erzurum'un ev sahipliğinde düzenlenen Okul Sporları Curling Gençler Türkiye Şampiyonası nefes kesen mücadelelere sahne oldu. Palandöken Curling Salonu'nda gerçekleşen şampiyonada, genç sporcuların kıyasıya rekabeti sporseverleri büyüledi.

Mix double kategorisindeki final karşılaşmaları, heyecan dolu anlara sahne oldu. Erzurum Özel OSB Teknokent Koleji ve Trabzon Mahmut Celaleddin Ökten Anadolu Lisesi arasında oynanan 3.'lük karşılaşmasında, Erzurum Özel OSB Teknokent Koleji öğrencileri, gösterdikleri başarılı performansla Türkiye 3.’sü oldular.

Final karşılaşması ise Erzurum Reşit Karabacak Spor Lisesi ile Samsun Anafartalar Anadolu Lisesi arasında gerçekleşti. Büyük çekişmeye sahne olan müsabakada, Reşit Karabacak Spor Lisesi öğrencileri, gösterdikleri üstün performansla Okul Sporları Curling Gençler Mix Double Türkiye Şampiyonu oldu. Bu zafer, Erzurum'un spor alanındaki başarılarını bir yenisini daha eklediler.

Erzurum’un ev sahipliğinde gerçekleşen Türkiye Şampiyonası’nda turnuvanın şampiyonunun ve 3.’sünün Erzurum’dan çıkması Erzurum’un curlingdeki başarılı performansını bir kez daha kanıtladı.