CURLINGDE TÜRKİYE ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU

Atatürk Üniversitesi’nden, Ünilig Curling Türkiye Şampiyonası'nda Çifte Şampiyonluk Kazandı.

Tarih: 13.02.2024 20:45
CURLINGDE TÜRKİYE ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU

www.erzurumgunebakis.com / Halil İbrahim AKTAŞ

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 11-13 Şubat 2024 tarihleri arasında Erzurum'da Dağ Mahallesi Curling Salonu'nda gerçekleştirilen Ünilig Curling Türkiye Şampiyonası sona erdi. Toplamda 3 üniversitenin katıldığı şampiyonada, mücadeleci performanslarıyla dikkat çeken Atatürk Üniversitesi, büyük bir başarı elde ederek çifte şampiyonluk sevinci yaşadı.

Erkekler ve kadınlarda üstün performans sergileyen Atatürk Üniversitesi, hem kadınlarda hem de erkeklerde birincilik kürsüsüne çıkarak Ünilig Curling Kadınlar ve Erkekler Türkiye Şampiyonu oldu. Altın madalyaları ve şampiyonluk kupalarını kucaklayan ekip, gösterdikleri üst düzey performansla rakiplerini geride bıraktı.

Erzurum Teknik Üniversitesi ise kadınlarda ve erkeklerde ikinci olarak gümüş madalya ve ikincilik kupalarının sahibi oldu. Zorlu müsabakalarda sergiledikleri başarılı performansla dikkat çeken ekip, turnuvayı gururla tamamladı.

Gaziantep Üniversitesi ise erkeklerde ve kadınlarda elde ettiği üçüncülüklerle bronz madalya ve üçüncülük kupalarını kazanma başarısını gösterdi. Katılım gösteren üniversiteler arasında mücadeleci ruhuyla dikkat çeken Gaziantep Üniversitesi, bronz madalya ile ödüllendirildi.