Dadaş 2´inci hazırlık maçından da galip ayrıldı

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 2´inci hazırlık maçından da tek golle sahadan galip ayrıldı. Dadaşların Hatayspor´a golünü Murat Gürbüzerol kaydetti.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Dadaş 2´inci hazırlık maçından da galip ayrıldı

 

Murat ÖZDEMİR

Büyükşehir Belediye Erzurumspor önceki gün akşam saatlerinde Yüksek İrtifa Kamp Merkezi´de Hatayspor ile bir hazırlık maçı yaptı. 1-0 BB Erzurumspor´un üstünlüğüyle sona eren maçın ardından, taraftarlar, mavi beyazlı futbolculara sevgi gösterisinde bulundu.

B.B.Erzurumspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Yardımcı Antrenörler nezaretinde Palandöken Yüksek İrtifa Kamp Merkezinde ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanın ardından 2. Lig ekiplerinden Hatayspor ile yaptığı ikinci özel karşılaşmada Murat Gürbüzerol´un kaydettiği şık golle 1-0 sahadan galibiyetle ayrılan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, pozitif görüntü verdi. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği hazırlık maçını; B.B.Erzurumspor Onursal Başkanı Mehmet Sekmen, Kulüp Başkanı Dilaver Yılmaz, As Başkan Ünsal Kıraç, Sportif Direktör Zafer Demir, Genel Sekreter Zafer Aynalı, Kulübü Yöneticileri ve Erzurumlu TRT Sanatçısı Yavuz Bingöl de izledi.