Dadaş 3 puan peşinde!

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Adanaspor maçı hazırlıklarını Erzurum´da tamamladı. Bugün Adana´da yapacağı ter antrenmanından sonra Pazar günkü maç saatini beklemeye koyulacak olan mavi beyazlılarda hedef 3 puan.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Dadaş 3 puan peşinde!

 

Murat ÖZDEMİR

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, pazar günü saat 18:00´de deplasmanda karşılaşacağı Adanaspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Hafta boyunca Yüksek İrtifa Kamp Merkezi´nde hazırlıklarını sürdüren mavi beyazlılar, puan kaybına bu maçla nokta koymak istiyor.

Teknik Direktör Osman Özköylü, Adana´da zorlu bir maça çıkacaklarını dile getirerek, galibiyet için yapılması gerekenleri yapacaklarına inancının tam olduğunu ifade etti. Gaziantep, Bolu maçlarında çok iyi oynadıkları bölümlerde bile gol bulamamalarını şansızlığa bağlayan Özköylü, futbolcularına olan inancını dile getirdi.

Mevcut kadronun önemli başarılar elde edebilecek kalitede olduğunu vurgulayan Özköylü, ?Üzerimizdeki şansızlık inşallah Adana maçıyla birlikte yok olacak. Futbolcularımın tamamı başarıya odaklı. Yeteneğiyle kalitesiyle önemli başarılar elde edebilecek futbolcu kadrosuna sahibiz. İnşallah önümüzdeki adana maçıyla birlikte bir çıkış yakalarız. Artık 3 puanları hanemize yazdırmak istiyoruz.? Diye konuştu