Dadaş Altınordu´yu yeni taktikle vuracak

Altınordu maçının hazırlıklarını sürdüren BB Erzurumspor, sahaya yeni bir taktik anlayış ile çıkacak.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Dadaş Altınordu´yu yeni taktikle vuracak

-ÖZEL-?

 

Sinan AYDIN

TFF 1. Lig 7 hafta karşılaşmasında evinde Altınordu ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor, taktiksel ağırlıklı antrenmanlarla Altınordu maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Şampiyonluk parolasıyla başladığı ligde beklenen performansı gösteremeyen BB Erzurumspor´da, futbolcular, teknik heyet ve yönetim kenetlendi. Erkan Sözeri ile birlikte yeni bir sayfa açan BB Erzurumsporlu futbolcular, önceki gün düzenlenen basın toplantısında birlik beraberlik mesajları vererek sezon sonunda şampiyon olacaklarına inandıklarını ifade etmişlerdi.

PAROLA MUTLAK 3 PUAN

Teknik Direktör Erkan Sözeri´de biraz daha zamana ihtiyaçları olduğunu belirtip taraftarlardan biraz daha sabırlı olmalarını istemişti. Özellikle deplasmanlarda 3 puan getiremeyen BB Erzurumspor, Altınordu maçı ile yeni bir hava yakalayarak seri yapmak istiyor. Pazar günü Kazım Karabekir stadyumunda saat 16.30´da oynanacak maça mutlak galibiyet parolası ile çıkacak olan mavi beyazlı takım, bu kapsamda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

TAMAMEN TAKTİK ÇALIŞIYORLAR

Oynanan kötü futbolun eleştirildiği BB Erzurumspor´da, teknik direktör Erkan Sözeri, futbolculara yan top, kontra atak ve tek pas üzerine yeni bir taktik ile çalıştırıyor. Liglerin devam etmesi ve Ziraat Türkiye kupası maçı oynanması nedeniyle takıma istediği oyun kurgusunu yansıtma fırsatını henüz bulamayan Erkan Sözeri, hafta içi kimi günler çift antrenmanlar yaptırarak aklındaki oyun kurgusunu takıma aşılamaya çalışıyor. Bu nedenle biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu ifade eden Erkan hoca, liglere verilecek ikinci milli maç arasını da bekliyor. Mavi beyazlı takımın futbolcular, bu hafta yapılan antrenmanlarda tamamen taktik ağırlıklı çalıştılar. BB Erzurumspor, bu haftaki Altınordu maçına tamamen yeni bir taktikle çıkarak rakibini evine eli boş göndermek istiyor.