Dadaş Ankara´dan galip dönmek istiyor

BB Erzurumspor,Osmanlıspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak Ankara´ya uçtu. ´´Eskişehirspor maçı galibiyetinin anlam kazanması için Osmanlıspor maçından da galibiyetle ayrılmamız gerek´´ diyen Mehmet Özdilek´in, kadroda değişiklikler yapması bekleniyor

Tarih: 01.01.0001 00:00
Dadaş Ankara´dan galip dönmek istiyor

-ÖZEL-

Sinan AYDIN

TFF 1. Ligin 30. haftasında deplasmanda bugün 17.30´da Osmanlıspor ilkarşılaşacağı Osmanlıspor ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak Ankara ya geçti. Mavi Beyazlı takımda tek hedef 3 puan almak. Dadaşlar, Osmanlıspor ve Adana Demirspor´u yenerse şampiyonluk için büyük bir avantaj yakalayacak. BB Erzurumspor, TFF 1. Ligin 30. haftasında deplasmanda 27 Haziran saat 17.30´da karşılaşacağı Osmanlıspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

GALİBİYET SERİSİNİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Zorlu bir sürece giren mavi bezyalı takımda, hedef 5 te 5 yapmak. Süper Lige şampiyon olarak çıkmak isteyen Mehmet Özdilek, yaptığı açıklamada, ´´Eskişehirspor maçı galibiyetinin anlam kazanması için Osmanlıspor maçından da galibiyetle ayrılmamız gerek´´ dedi. Mehmet hoca, bu kapsamda futbolcularını hem psikolojik, hem fiziksel hem de taktik antrenmanlarla Osmanlı maçına hazırladı. BB Erzurumspor, galibiyet serisini Osmanlıspor maçı ile sürdürmek istiyor. Büyükşehir Belediye Erzurumspor´da, futbolcular antrenmanlarda oldukça moralli ve hırslı. Teknik Direktör Mehmet Özdilek yönetiminde Osmanlıspor maçına hazırlanan Mavi Beyazlı futbolcular, kritik haftalara girilen şu süreçte Osmanlıspor´u Ankara´da yenerek, evinde karşılaşacağı şampiyonluk yolundaki rakibi Adana Demirspor maçına rahat ve avantajlı çıkmak istiyor.

KADRODA DEĞİŞİKLİK BEKLENİYOR

Antrenmanlar sırasında futbolcularını sık sık taktiksel olarak uyaran şifo Mehmet, oyuncuları ile toplantılar gerçekleştiriyor. Eskişehirspor maçında sergilenen oyun ve yapılan hatalar ile ilgili oyuncularına uyarılarda bulunan Teknik Direktör Mehmet Özdilek, oyuncularına yaptığı konuşmalarda, Erzurumspor´un puan kaybetme gibi bir lüksünün bulunmadığını anlatıyor. Futbolcularında takımı süper lige çıkarmak için ellerinden geleni yapacaklarını ve şampiyonluk için söz verdikleri öğrenildi. Mehmet hocanın Osmanlıspor maçında defansta sakatığı geçen Aykut Demir´e, forvette ise Ömer Şişmanoğlu´na görev vermesi bekleniyor. Farklı bir kadro ile Osmanlıspor maçına çıkması beklenen Mehmet Özdilek´in Emrah Başsan ile Rashad Muhammed´e de görev verebileceği öğrenildi. BB Erzurumspor, rakiplerine göre fikstürü daha zor olan takım olarak göze çarpıyor. Bugün Osmanlıspor ile deplasmanda karşılaşacak olan BB Erzurmspor, sonraki hafta evinde güçlü rakiplerinden Adana Demirspor´u ağırlayacak.  Dadaşlar bu iki maçtan galip gelmesi halinde şampiyonluk için büyük bir avantaj yakalayacak. Aksi bir durumda ise, sonraki rakipleri olan ve hepsi de play of için mücadele veren Altay, Giresunspor ve Ümraniyespor´u mutlak suretle yenmesi gerekecek.