Dadaş Balıkesirspor´un balını alacak

BB Erzurumspor, TFF 1. Ligde karşılaşacağı Balıkesirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Beşiktaş´ı kupadan eleyerek tur atlayan BB Erzurumspor, ilk maçta şans eseri kaybettiği ve futbol tabiri ile ballı sonuç olarak adlandırılan maçın rövanşında, Balı

Tarih: 01.01.0001 00:00
Dadaş Balıkesirspor´un balını alacak

Sinan AYDIN

Ligde karşılaşacağı Ekol Göz Balıkesirspor maçının hazırlıklarını sürdüren BB Erzurumspor, ilk maçta şans eseri kaybettiği ve futbol tabiri ile ballı sonuç olarak adlandırılan maçın rövanşında, Balıkesirspor´u yenmek istiyor. TFF 1.ligde BB Erzurumspor, Pazar günü Kazım Karabekir stadyumunda Ekol Göz Balıkesirspor´u ağırlayacak. Hem kupada hem de ligde yoluna emin adımlarla devam eden BB Erzurumspor, Beşiktaş´ı hem evinde hem de deplasmanda 3-2 yenerek kupada tur atlayıp ilk 8 takım arasına girmişti.

TAKIMDA MORALLER YERİNDE

Beşiktaş´ı yenerek spor kamuoyunun gündemine oturan mavi beyazlı takım, Erzurum´a dönerek lig maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Teknik Direktör Erkan Sözeri, kupa maçı sonrası yaptığı açıklamada da lig maçına daha çok önem verdiklerini söylemişti. Sezon sonu şampiyon olup süper lige çıkmak istediklerini her fırsatta hatırlatan Erkan hoca, Balıkesirspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Derin bir kadro yapısı olması nedeniyle ilk on birde oynatacak oyuncu sıkıntısı çekmediğini söyleyen Erkan Sözeri, Balıkesirspor maçında kupa maçında oynamayan oyuncuların yanı sıra oynayan oyunculardan da bazılarına forma şansı verecek.

TARAFTARLAR KAZIM KARABEKİR STADINI DOLDURACAK

Geçtiğimiz hafta İstanbulspor ile oynana maçı 1-1 berabere bitiren ancak kötü bir rakibe karşı mutlak 3 puan alması gerekirken berabere kalan mavi beyazlı takımda, spor kamuoyu galibiyetin kaçmasında en büyük payın ikinci yarıdaki yanlış oyuncu değişiklikleri ile Erkan Sözeri olduğunda hem fikir olmuştu. Erkan hocanın İstanbulspor maçında yaptığı hatalardan ders çıkarıp elindeki kadronun gücüne dayanarak Balıkesirspor maçında farklı bir oyun planı ile sahaya çıkacağı öğrenildi. Saat 14.00´da başlayacak olan ve Ramazan Keleş´in orta hakemliği yapacağı maça, çok sayıda taraftarında iştirak etmesi bekleniyor. Taraftar grupları sosyal medyadan birlik ve beraberlik çağrısı yaparak Pazar günü kazım Karabejkir stadyumunu 25 bin kişi ile doldurmak için sözleştiler.