Dadaş Bolu´dan 3 puanla dönmek istiyor

Hafta boyunca Erzurumspor tesislerinde Boluspor maçının teknik ve taktik antrenmanlarını yapan futbolcular, puan ya da puanlar alarak yoluna devam etmek istiyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Dadaş Bolu´dan 3 puanla dönmek istiyor

Sinan AYDIN

BB Erzurumspor, en zor deplasman maçlarından biri olarak gördüğü Boluspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. TFF 1. Ligde Cumartesi günü deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını bugün yapacağı son antrenmanla tamamlayacak. Hafta boyunca Erzurumspor tesislerinde Boluspor maçının teknik ve taktik antrenmanlarını yapan futbolcular, ligin sondan ikinci sırasında olmasına rağmen özellikle evinde iyi futbol oynamaya çalışan Boluspor´dan puan ya da puanlar alarak yoluna devam etmek istiyor.

OSMAN ÖZKÖYLÜ İÇİN ÇOK KRİTİK BİR MAÇ

Rakip Boluspor´da teknik direktör Osman Özköylü, daha önce adı Erzurum spor ile anılan ancak taraftarın tepkisi sonrası anlaşmadan vaz geçilen bir isim. Osman Özköylü, takımda kötü gidişattan dolayı koltuğu sallantıda olan bir isim. Bu nedenle Osman hoca için Erzurumspor maçı çok önemli. Hafta içi yaptığı açıklamada da Erzurumspor´un güçlü kadrosundan bahseden ancak ?yenilmeyecek takım yoktur´ şeklinde iddialı bir açıklama yapan Osman Özköylü´nün futbolcularını Erzurumspor maçına daha motive hazırlamaya çalıştığı öğrenildi.

DADAŞIN HEDEFİ 3 PUAN

Devre arasında takıma yapılan takviyelerle play of hedefleyen Boluspor ile şampiyonluk hedefleyen BB Erzurumspor arasında oynanacak olan müsabaka, her iki takım için de büyük önem arz ediyor. BB Erzurumspor, Bolu´dan 3 puanla dönmek istiyor. Hem ligde hem de kupada yoluna devam eden BB Erzurumspor, Bolu dönüşü ise Ziraat Türkiye Kupası maçında deplasmanda Trabzonspor ile oynayacak. 2-3-4 Şubat tarihlerinden birinde yapılacak maçtan da avantajlı bir skor elde etmek isteyen BB Erzurumspor,  kupada Trabzonspor´u da eleyerek yarı finale çıkmak istiyor.

TARAFTAR SAVUNMAYA TRANSFER İSTTİYOR

BB Erzurumspor´da transfer çalışmaları da sürüyor. 31 Ocak´ta sona eren devre arası transfer dönemi nedeniyle bugün son gün. BB Erzurumspor´da son dakikaya kadar bir veya iki transfer yapılması bekleniyor. Mavi beyazlı takımda en ihtiyaçlı bölge olarak görülen savunmaya mutlak bir transfer yapılması gerektiği spor otoriteleri tarafından ifade ediliyor. Mavi beyazlı taraftarlar da transferde önceliğin savunma olduğunu ifade ederek gerek sosyal medyadan ve gerekse iletişim yolu ile yönetimden savunmaya takviye yapmasını istiyor.