Dadaş çıkış yolu arıyor

BB Erzurumspor yönetimi ve teknik heyet, takımın oynadığı kötü futbol ve özellikle deplasmanlarda alınan kötü sonuçların muhasebesini yapıyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Dadaş çıkış yolu arıyor

 

Sinan AYDIN

BB Erzurumspor´da Altınordu maçının hazırlıkları sürüyor. Teknik Direktör Erkan Sözeri, deplasman mağlubiyetleri nedeniyle morallerin bozuk olduğu futbolcuları, tem teknik ve taktik olarak hem de motivasyon olarak Altınordu maçına hazırlıyor. BB Erzurumspor, TFF 1. Ligin 7. Haftasında Pazar günü saat 16.30´da Kazım Karabekir stadyumunda Altınordu ile karşılaşacak. Mavi Beyazlı takım, bu maçın hazırlıklarını Erzurumspor tesislerinde yaptığı antrenmanlarla sürdürüyor.

ERKAN HOCA MOTİVASYON AŞILIYOR

Teknik Direktör Erkan Sözeri, bir yandan Bursaspor maçında performansı düşük olan futbolcularla özel görüşmeler yaparken diğer yandan da Altınordu maçının kurgusunu yapıyor. Takımda beklentinin yüksek olduğu futbolcuların kötü performansının nedenlerini araştıran Erkan hoca, oyuncularını motivasyon olarak ta Altınordu maçına hazırlıyor. Ligin yeni başladığını ve üst sıradaki takımlarla aralarında önemli bir puan farkı olmadığını hatırlatan Sözeri, bir seri yakalamaları durumunda şampiyon olacak kadroya sahip olduklarını hatırlatıyor.

PERŞEMBE GÜNÜ BASINA AÇIK ANTRENMAN VAR

Bursaspor maçı dönüşü tesislerde antrenmanlarını sürdüren BB Erzurumsporlu futbolcular, Perşembe günü basına açık yapacakları antrenmanla çalışmalarını devam ettirecek. Perşembe günü ayrıca yönetimin bir toplantı yapacağı, başta takımda performansı kötü olan futbolcular olmak üzere deplasman maçlarında alınan başarısız sonuçların nedenlerinin masaya yatırılacağı öğrenildi. Yönetim, başta İbrahim Akdağ, Obertan ve Emrah Başsan olmak üzere beklentinin yüksek olduğu diğer birkaç isimle daha özel görüşmeler yapacağı, yapılan görüşmeler sonucunda bazı radikal kararlar alınacağı da gelen bilgiler arasında.