Dadaş, Giresun sınavına hazırlanıyor

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 11. Haftada deplasmanda karşılaşacağı ligin iddialı takımlarından Akın Çorap Giresunspor sınavına hazırlanıyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Dadaş, Giresun sınavına hazırlanıyor

Murat ÖZDEMİR

Kupada Tire´yi eleyerek 5´inci tura yükselen Büyükşehir Belediye Erzurumspor, ligde en son karşılaştığı Denizli´yi de 4-1 geçti. Son haftalarda aldığı galibiyetlerle moral ve motivasyon kazanan mavi beyazlılar, Akın Çorap Giresunspor maçına neşe içinde hazırlanıyor.

Teknik Direktör Osman Özköylü nezaretine antrenmana ısınma hareketleri ile başlayan mavi-beyazlılar 5-2 dar alanda topla çalıştı, minyatür kale maçla antrenmanı tamamladı. Antrenman öncesinde kısa bir açıklama yapan Teknik Direktör Özköylü, Giresun´a galibiyet için gideceklerinin altını çizdi.

Son Denizli maçında müthiş bir futbol sergilediklerini dile getiren Özköylü, bu futbol anlayışıyla yenemeyecekleri takımın olmadığını kayda geçti. Disiplinden kopmayan, verilen taktikleri harfi harfine sahaya yansıtan futbolcu grubuyla Giresinspor maçından da galibiyetle ayrılacaklarını dile getiren Özköylü, ?Denizli maçı BB Erzurumspor´un kalitesini ortayla koyan bir maç oldu. Bu futbol anlayışıyla yenemeyeceğimiz takım yok. Futbolcularıma inanıyorum. İnşallah Giresun´dan galibiyetle dönerek, puan sıralamasında üst sıralara sıçrayacağız.? dedi