Dadaş İzmir´den 3 puanla dönmek istiyor

BB Erzurumspor, yarın karşılaşacağı Altınordu´yu yenerek çıkışını sürdürmek istiyor. Mavi beyazlı takımda moraller yerinde, antrenmanlar neşe içerisinde geçiyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Dadaş İzmir´den 3 puanla dönmek istiyor

Sinan AYDIN

BB Erzurumspor, Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacağı Altınordu maçının hazırlıklarına başladı. Mavi beyazlı takımda hedef 3 puan. TFF 1. Ligin 24. Haftasında Çarşamba günü deplasmanda Altınordu ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor, Bursaspor galibiyetinin ardından hız kesmeden bu maçın hazırlıklarına başladı. Hafta sonu evinde oynadığı Bursaspor maçından çok değerli bir galibiyet alan BB Erzurumspor´da moraller yerinde.

GÜNEŞLİ HAVADA NELŞELİ ANTRENMAN

Önemli bir galibiyet alarak hem üzerlerindeki baskı ve stresi atan hem de  şampiyonluk yolundaki rakiplerinden birini yenerek averaj üstünlüğünü de elde eden futbolcuların idmanlarda oldukça neşeli oldukları göze çarpıyor. Altınordu maçının hazırlıklarını güneşli bir havada tesislerde sürdüren futbolcuların antrenmanlar esnasında birbirleri ile şakalaştıkları da gözleniyor.  Teknik Direktör Erkan Sözeri nezaretinden hazırlıklarını sürdüren mavi beyazlı takım, Altınordu maçını da kazanarak rakibinin puan kaybetmesi halinde liderlik koltuğuna da oturmak istiyor. BB Erzurumspor´da sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Mavi beyazlı tamımda teknik direktör Erkan Sözeri´ni son haftaların flaş takımı Altınordu karşısında da Bursaspor maçı kadrosuna yakın bir kadro ile sahaya çıkması bekleniyor.

ERKAN HOCA DA RAHAT BİR NEFES ALDI

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Bursaspor galibiyeti ile rahat bir nefes aldı. Geçtiğimiz haftalarda zayıf takımlara karşı alınan beraberlikler sonrası taraftarın hedefindeki isim olan Erkan Sözeri, Bursaspor maçında oyuna müdahaleleri ve çıkardığı kadro ile de alkış almıştı. Oynanan futboldan taraftar kadar memnun kalan Erkan hocanın futbolcularını tebrik ederek aynı performansı Altınordu karşısında da göstermelerini istediği öğrenildi. Şampiyonluk yolunda zor bir dönemece giren BB Erzurumspor, rakipleri arasında yer alan Hatayspor ve Akhisar ile  deplasmanda oynayacak, Adana Demirspor ile de sahasında karşılaşacak. Dadaşlar, zor maçlara kadar içeride ve dışarıda toplayabildiği kadar puan toplayıp sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek istiyor. BB Erzurumspor kafilesi bugün yapacağı son antrenmanla kampı tamamlayıp hava yolu ile İzmir´e geçecek