Dadaş Kanarya´ya bileniyor

Spor Toto Süper Lig´de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Pazartesi günü İstanbul´da oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Dadaş Kanarya´ya bileniyor

 

Sinan AYDIN 

Evinde Evkur Yeni Malatyaspor´a 3-1 yenilerek şok etkisi yaşatan Mavi Beyazlı takımda, Fenerbahçe maçından alınacak en az 1 puanın hesapları yapılıyor.

 

FİTNESS SALONUNDA KUVVET ANTRENMANI YAPTILAR

 

Teknik Direktör Mehmet Özdilek tarafından 1 gün izin verilen futbolcular, dün antrenmanlara başladı. B.B Erzurumsporlu futbolcular, günün ilk çalışmasına fitness salonunda kuvvet antrenmanıyla başladı. Mavi Beyazlı futbolcular daha sonra ise tesislerde teknik çalışmalarını sürdürdü. Mehmet hocanın verdiği direktifleri harfiyen yerine getirdikleri görülen futbolcular, Fenerbahçe ile oynanacak olan müsabakadan 3 puanla ayrılıp bir sonraki hafta kendi evinde oynayacağı Kayserispor maçına moralli girmek istiyorlar.

 

İLKLERİN MAÇI

 

Tarihinde ilk kez puan durumunda Fenerbahçe´nin üzerinde olarak karşılaşmaya çıkacak olan B.B. Erzurumspor, yine tarihinde ilk kez süper ligde Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Mavi Beyazlı kulüpte tek hedef, Fenerbahçe´nin kötü gidişatına dur demesine engel olarak maçtan 3 puanla ayrılmak.