Dadaş kupada tur peşinde

BB Erzurumspor, kupa maçının hazırlıklarını tamamlayarak Alanya´ya gitti. Yeni transfer kaleci Jakup Szumski´de kupa maçı kadrosuna alındı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Dadaş kupada tur peşinde

Sinan AYDIN

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda 14 Ocak Perşembe günü saat 18.45´te deplasmanda Alanyaspor´la karşılacak olan BB Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak Alanya´ya gitti. Fenerbahçe maçımnın hemen ardından ara vermeden kupa maçının hazırlıklarına başlayan mavi beyazlı takımda, yeni transfer kaleci Jakup Szumski´de antrenmanlara katıldı. Tüm olumsuzluklara rağmen hem kupada hem de ligde yoluna devam eden BB Erzurumspor, Ziraat Türkiye kupasında karşılaşacağı zorlu Alanyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

YENİ KALECİ DE KUPA MAÇI KADROSUNDA

Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Mesut Bakkal yönetimindeki antrenman, düz koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra taktiksel ağırlıklı çalışan mavi-beyazlı ekip çift kale maç yaparak antrenmanı tamamladı. Son 16 Turu´nda deplasmanda Alanyaspor´u yenerek tur atlamak isteyen BB Erzurumspor,  Erzurumdaki  hazırlıklarını tamamladı. Dadaşlar dün, hava yolu ile Alanya´ya gitti. Yeni transfer Polonyalı kaleci Jakup Szumski´de antrenmanlara katıldı ve kupa maçı kadrosuna alınarak takımla birlikte Alanya´ya götürldü. BB Erzurumspor, Alanya´da bugün son bir ter antrenanı yaptıktan sonra maç saatini bekleyecek.