Dadaş Manisa´ya hazır

Büyükşehir Belediye Erzurumspor evinde ağırlayacağı Manisaspor maçı hazırlıklarını Yüksek İrtifa Kamp Merkezi´nde gerçekleştirdiği ter antrenmanıyla tamamladı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Dadaş Manisa´ya hazır

 Murat ÖZDEMİR

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Manisaspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Yüksek irtifa Kamp Merkezi´nde Teknik Direktör Mehmet Altıparmak nezaretinde gerçekleştirdiği ter antrenmanıyla programı tamamlayan mavi-beyazlılar, 3 puanla tanışmak istiyor.

Antrenman öncesinde basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunan Teknik Patron Altıparmak, artık 3 puanla tanışmak istediklerini belirterek, her yönüyle Manisaspor maçına iyi hazırlandıklarını ve çıkışa geçmek istediklerini belirtti. Altıparmak, ?Çalışmalarımızı tamamladık. Pazartesi akşam taraftarlarımızı da arkamıza alarak bu önemli maçı kazanmak istiyoruz. Sahaya 11 oyuncumuzla çıkarak inşallah üç puanı alarak yolumuza devam edeceğiz.? Dedi

Takımda eksikliklere ilişkin yöneltilen soruyu da cevaplayan Altıparmak, Hamza Younes´in cezalı olduğunu, Kaleci Ahmet Anıl´ın sakatlığının devam ettiğini dile getirerek, Mert Nobre´nin de hafif sakatlığının bulunduğu dile getirdi.

DEMİR: OYUN KALİTEMİZİ SONUCA YANSITMAK İSTİYORUZ

Antrenman sonrasında basın mensuplarının sorularını cevaplayan bir diğer isim ise Sportif Direktör Zafer Demir oldu. Ümraniye ve Gazişehir maçında güzel futbola rağmen 1 puanla ayrılmanın üzüntüsünü yaşadıklarını kayda geçen Demir, ?Manisa maçında artık güzel futbolun sonuca yansımasını arzu ediyoruz.? dedi. Bugün saat 18:00´d7e başlayacak olan karşılaşma için taraftarlara seslenen Demir, ?Çok önemli bir maça çıkacağız. İnşallah 3 puanla noktalayacağımız bir maç olacak. Büyük taraftarımızı bu maça bekliyoruz.? diye konuştu