Dadaş passolige ilgisiz kaldı

Büyükşehir Belediye Erzurumspor taraftarının passolige ilgisi beklenenin altında kaldı. Yetkililer uzun yıllar sonra lige yeni yükselmiş takım için taraftardan destek bekliyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Dadaş passolige ilgisiz kaldı

 

Bahadır TEYMUR

Sportoto Süper Lig´in yeni ekiplerinden biri olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor taraftarının lig maratonunun başlamasına az bir süre kalmasına rağmen maç izlemek için gerekli olan passolig kartlarına ilgisi oldukça düşük. Havuzbaşı Meydanındaki yetkili passolig kart satış merkezi yetkililerinden alınan bilgiye göre passolig kartlarına taraftarın ilgisinin az olduğunu, ancak lig karşılaşma takvimi çekildikten sonra beklenenin altında olsa da bir hareketliliğin yaşandığını söyledi. Passolig kartları ile birlikte kombine satışlarında hedeflenen yere gelinemediğini de ifade eden yetkililer, ligin başlamasına az bir süre kaldığını hatırlatarak taraftarın stat da maç izlemesi için gerekli olan kart başvurusunda bulunmasını, geçen seneden kartı olan taraftarın ise kartlarını güncellemeleri gerektiğini söyledi.

BARLAK´TAN TARAFTARA ÇAĞRI

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Basın Sözcüsü Metin Barlak ise passolig satışlarına ilişkin yaptığı değerlendirmede, takımın artık bütün bir şehrin arzu ettiği noktada, Süper Lig´de mücadele edeceğini hatırlatarak, destek olunmasını istedi. Barlak, ? Şu ana kadar satılan passolig sayısı açıkçası beklentimizin altında kaldı. Taraftarımızdan takıma sahip çıkmasını bekliyoruz. Gerek passolig kartlarını alarak maça gelmekle gerek de lisanslı ürün alarak kulübe destek olabilirler. ?dedi