Dadaş taktik çalıştı

Büyükşehir Belediye Erzurumspor´da Balıkesirspor maçı hazırlıkları devam ediyor. Cezalı olması sebebiyle taraftarından yoksun sahaya çıkacak olan mavi beyazlılar, Pasoolig turnikelerinin yetişmemesinden dolayı maçı Elazığ´da oynayacak.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Dadaş taktik çalıştı

 

Seyfi BAYER

Büyükşehir Belediye Erzurumsporlu futbolcular, Teknik Direktör Osman Özköylü yönetiminde Kazım Karabekir Stadında  taktik çalıştı. MKE Ankaragücü maçından hemen sonra Balıkesir maçına yoğunlaşan mavi beyazlılar, mutlak galibiyet hedefliyorlar.

Teknik Direktör Osman Özköylü, hafta boyunca antrenmanlarda futbolcularının sahaya yansıttığı performansına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Yeni bir takım olmalarına rağmen, futbolcularının özellikle uyum noktasında ciddi mesafe aldığını kayda geçen Özköylü, ?Yüksek moral ve motivasyon içerisinde antrenmanlarımız devam ediyor. Balıkesirspor´u eli boş göndermek için, elimizden geleni yapacağız. Daha önce de dile getirdiğim gibi, bizim için 4 hafta büyük önem taşıyor. Bu 4 hafta sonrasında çok daha başka bir Erzurumspor seyredeceğiz.? diye konuştu