Dadaş timsah avlayacak

Kupada tur atlayan BB Erzurumspor, karayolu ile Bursa´ya geçerek kampa girdi. Dadaşlar, Bursaspor´u da deplasmanda yenerek galibiyet serisini 3 maça çıkarmak istiyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Dadaş timsah avlayacak

 

Sinan AYDIN

TFF 1. Lig 5 haftada deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Salı günü Edirne´de Ziraat Türkiye maçında Edirnespor ile karşılaşıp mücadeleyi 4-3 kazanarak tur atlayan BB Erzurumspor kafilesi, geceyi Edirne´de geçirdikten sonra karayolu ile Bursa´ya geçerek Cumartesi günü oynanacak olan maç için kampa girdi. Oldukça moralli ve hırslı oldukları gözlenen futbolcular, hem lig hem kupa olmak üzere iki maçlık galibiyet serisini sürdürmek istiyor. 

MORALLER YÜKSEK

Teknik Direktör Erkan Sözeri nezaretinde Bursa´da antrenmanlarını sürdüren mavi beyazlı futbolcular, teknik ve taktik çalışma yapıyor. Bursaspor maçını da düşünerek Edirnespor maçına yedek kadro ağırlıklı bir takım çıkaran Erkan Sözeri, istediğini almanın sevincini yaşıyor. Takımın başında çıktığı ikinci maçını da kazanan Erkan Sözeri, futbolcularını Bursaspor maçına hazırlıyor. Daha çok taktik hazırlıklı antrenmanlar yaptıran Erkan hoca, oyuncularına Bursaspor maçından alınacak 3 puanının önemini anlatıyor. Dadaşlar, Bursa´da timsah avlayıp galibiyet serisini 3 maça çıkarmak istiyor.

EMRAH BAŞSAN GERİ DÖNDÜ

Moral ve motivasyonun yüksek olduğu BB Erzurumspor´da, sakat olduğu için haftalardır oynamayan Emrah Başsan´ın kupa maçında ikinci yarı oyuna girip 2 gol atarak galibiyette büyük pay sahibi olması, hem teknik heyeti hem de taraftarları sevindirdi. Teknik heyeti sevindiren bir başka gelişme ise suskun golcü Oltan´ın Edirnespor maçında 2 gol atarak gol orucunu bozmuş olması. Lig maçlarında beklenen performansı sergileyemeyen Oltan´ın kupa maçında attığı gollerden sonra moralinin yüksek olduğu, hocasının görev vermesi halinde Bursaspor maçında da gol ya da goller atmayı hedeflediği öğrenildi.