Dadaş topbaşı yaptı

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, topbaşı yaptı. Teknik Direktör Osman Özköylü yönetiminde Palandöken´in eteğinde bulunan Yüksek İrtifa Kamp Merkezi´nde sezonun ilk antrenmanına çıkan mavi beyazlı ekipte öncelik; takım ruhu?

Tarih: 01.01.0001 00:00
Dadaş topbaşı yaptı

Günebakış/Murat ÖZDEMİR

Play-off maçlarında Gümüşhanespor´u devirerek TFF 1. Lig´e yükselen Büyükşehir Belediye Erzurumspor, yeni sezon hazırlıklarına Yüksek İrtifa Kamp Merkezi´nde başladı. İlk antrenmanına çıkan takım, yeni teknik direktör Osman Özköylü nezaretinde çalışmalarını sürdürdü.

TARAFTARLAR İLK ANTRENMANI KAÇIRMADI

TFF 1.Lig´e yükselen B.B. Erzurumspor, yeni teknik direktörü Osman Özköylü nezaretinde ilk antrenmanına çıktı. Yüksek İrtifa Kamp Merkezi´nde çalışmalarına başlayan takım, düz koşu çalışması ile başlayan mavi-beyazlılar açma germe çalışmalarının ardından pas kontrol çalışması yaparak antrenmanını tamamladı. Tempolu geçen antrenmana yeni transferler de katılırken, çalışmaları çok sayıda taraftar da izledi.

ÖZKÖYLÜ´NUN DEĞERLENDİRMESİ

Teknik Direktör Osman Özköylü, Sağlam karakterli bir takım oluşturmak için yoğun mesai içerisinde olduklarını belirterek, ?Erzurumspor artık 1´inci ligde mücadele verecek. Bu ligi tanıyan birisi olarak söylüyorum; çok güçlü rakiplerimiz var. Bu güçlü rakiplerimizle Dadaşa yaraşır bir şekilde mücadele etmek için sağlam, karakterli bir takıma ihtiyacımız var. Bu doğrultuda transferlerimizi yapıyoruz. Yoğun çalışma içerisindeyiz. İnşallah isabet transferlerle 1´inci ligde arzu ettiğimiz şekilde mücadele edecek, belirlenen hedefe Erzurumspor´u taşıyacağız.? diye konuştu

SABAH-AKŞAM ANTRENMAN

Öte yanda Mavi Beyazlı ekibin kamp süresi boyunca günü çift antrenmanla tamamlayacağı bilgisi paylaşılırken, 1´inci antrenmanın sabah 10.30´da,  2´inci antrenmanın ise akşamüstü saat 18:30 da başlayacağı bilgisi paylaşıldı