Dadaş zorlu sürece girdi

Dadaşlar, Osmanlı ve Adana Demirspor´u yenerse şampiyonluk için büyük bir avantaj yakalayacak. Aksi bir durumda, sonraki rakipleri olan ve hepsi de play of için mücadele veren Altay, Giresunspor ve Ümraniyespor´u mutlak suretle yenmesi gerekecek.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Dadaş zorlu sürece girdi

 

-ÖZEL- 

Sinan AYDIN

BB Erzurumspor, TFF 1. Ligin 30. haftasında deplasmanda 27 Haziran saat 17.30´da karşılaşacağı Osmanlıspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Zorlu bir sürece giren mavi bezyalı takımda, hedef 5 te 5 yaparak Süper Lige lşampiyon olarak çıkmak. Mehmet Özdilek, bu kapsamda futbolcularını hem psikolojik, hem fiziksel hem de taktik antrenmanlarla maçlara hazırlıyor. Camia şampiyonuğa kenetndi, antrenmanlar kıran kırana geçiyor.

KRİTİK HAFTALAR

Hafta sonu deplasmanda Osmanlıspor ile zorlu bir maça çıkacak olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. 2 aylık bir aradan sonra Eskişehirspor maçı ile Kazım Karabekir stadında zorlu bir doksan dakikaya çıkan ve rakibini son dakikalarda attığı gol ile 1-0 yenerek şampiyonluk şansını devam ettiren BB Erzurumspor, galibiyet serisini Osmanlıspor maçı ile sürdürmek istiyor. Büyükşehir Belediye Erzurumspor´da, futbolcular antrenmanlarda oldukça moralli ve hırslı. Teknik Direktör Mehmet Özdilek yönetiminde deplasman müsabakasına hazırlanan Mavi Beyazlı futbolcular, kritik haftalara girilen şu süreçte Osmanlıspor´u Ankara´da yenerek, evinde karşılaşacağı şampiyonluk yolundaki rakibi Adana Dmirspor maçına rahat ve avantajlı çıkmak istiyor.

"PUAN KAYBETME LÜKSÜMÜZ YOK"

Antrenmanlar sırasında futbolcularını sık sık taktiksel olarak uyaran şifo Mehmet, oyuncuları ile toplantılar gerçekleştiriyor. Eskişehirspor maçında sergilenen oyun ve yapılan hatalar ile ilgili oyuncularına uyarılarda bulunan Teknik Direktör Mehmet Özdilek, oyuncularına yaptığı konuşmalarda, Erzurumspor´un puan kaybetme gibi bir lüksünün bulunmadığını anlatarak, " Son beş haftaya giriyoruz. Oyuncular olarak sizler bu takımı başarıya koşturacaksınız. Sahada elbet de hatalar yapılır ancak önemli olan hatalardan ders çıkarmaktır. Camia olarak Süper ligi istiyorsak, gözler sizlerin yani oyuncuların üzerinde olarak. Sizlerde sahada giydiğiniz formanın hakkını en iyi şekilde vermek zorundasınız. Biz Erzurumspor olarak şampiyon adayı değil şampiyon olmak istiyoruz. Bunun için sizlerin sahada daha fazla bunu düşünerek ona göre rakibe karşı oyun oynamanız gerekiyor. Sizlere güvenimiz sonsuz. Hepiniz çok kaliteli oyuncularsınız. Eğer hedefimize varırsak, tüm camia olarak büyük bir başarıyı yakalamış olacağız. Osmanlıspor maçıda final maçlarımızdan birisi. Bizden başarı bekleyen insanları asla unutmamalıyız" diyor.

HER BİRİ BİRBİRİNDEN ZORLU MAÇLAR

Futbolcularında takımı süper lige çıkarmak için ellerinden geleni yapacaklarını ve şampiyonluk için söz verdikleri öğrenildi. Mehmet hocanın Osmanlıspor maçında defansta sakatığı geçen Aykut Demir´e, forvette ise Ömer Şişmanoğlu´na görev vermesi bekleniyor. BB Erzurumspor, rakiplerine göre fikstürü daha zor olan takım olarak göze çarpıyor. Cumartesi günü Osmanlıspor ile deplasmanda karşılaşacak olan BB Erzurmspor, sonraki hafta evinde güçlü rakiplerinden Adana Demirspor´u ağırlayacak.  Dadaşlar bu iki maçtan galip gelmesi halinde şampiyonluk için büyük bir avantaj yakalayacak. Aksi bir durumda ise, sonraki rakipleri olan ve hepsi de play of için mücadele veren Altay, Giresunspor ve Ümraniyespor´u mutlak suretle yenmesi gerekecek.