Dadaş Adana'ya bileniyor

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Adanaspor maçı hazırlıklarını taktik ağırlıklı antrenmanlarla sürdürüyor. Kart sınrırındaki isimler ise endişelendiriyor.

Tarih: 22.09.2021 19:02
Dadaş Adana

-ÖZEL- 

Sinan AYDIN

TFF 1.ligin 7. haftasında Kazım Karabekitr stadyumunda Adanaspor ile karşılaşacak olan Büyüehir Belediye Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Mavi Beyazlı renkler için ter döken futbolcular, bugün gerçekleştirdiği antrenmanla Adanaspor maçı hazırlıklarına devam etti.

FUTBOLCULARIN MORALİ YÜKSEK

Eyüpspor deplasmanından altın değerinde 3 puan çıkaran futbolcular, Adanaspor maçı hazırlıklarını moralli bir şekilde sürdürüyorlar. Teknik Direktör Erkan Sözeri ve yardımcıları nezaretinde yapılan antrenmanlarda, futbolcular teknik antrenmanın yanında daha çok taktik ağırlılklı idmana tabi tutuluyor. Erkan hocanın Adana'yı yenmek için kafasındaki oyun planının hazır olduğu öğrenildi.  

ESTRELA’YA SÜRPRİZ KUTLAMA

Bu hafta da cezası nedeniyle tribünde olacak olan Erkan hoca, oyuncularına rakibin eksive artılarını anlatığı kendi oyun planları ile ilgili uygulamalı antrenmanlar yaptırıyor. 4 galibiyet ve 2 mağlubiyetle 12 puan toplayıp 4. sırada yer alan BB Erzurumspor, Adanaspor'u da yenerek başarı grafiğini sürdürmek istiyor.  Antrenman sonrası futbolculardan Estrela’nın doğum günü kutlandı. Sürpriz doğum günü kutlaması kapsamında doğum günü pastasını kesen başarılı oyuncu Estrela, takım arkadaşları ve teknik heyetle birlikte toplu hatıra fotoğrafı çektirdi. Yönetimde Estrela’nın yeni yaşını kutlayıp sağlıklı ve mutlu bir sezon geçirmesi teennisinde bulundu.

CEZA SINIRINDAKİ İSİMLER ENDİŞELENDİRİYOR

Kaptan Mustafa Yumu'ya 4 maç ceza erilmesinin şoku yaşanırken, ceza sınrındaki oyuncularda teknik heyeti ve taraftarları endişelendriyor. Eyüpspor maçında sakatlanan bir diğer savunma oyuncusu Mustafa Akbaş'ın oynayıp oynayamacağı Cumartesi gününe kadar netlik kazanacak. Aykut Demir'inde tedavisinin sürdüğü ve yine sağlık ekibinin vereceği karara göre hareket edileceği bildirildi. Mavi Beyazlı takımda, Estrela ve Gökhan Alsan'da Adanaspor maçında sarı kart sınırında sahaya çıkacaklar ve kart görmeleri durumunda bir sonraki maçta cezalı duruma düşecekler.