Dadaş Altınordu'ya bileniyor

Teknik Direktör Hakan Kutlu, dünkü antrenmanda futbolcularına taktik idman yaptırdı. Altınordu ile kader maçına çıkacak olan mavi beyazlı takımda, tek hedef galibiyet.

Tarih: 14.05.2023 14:20 Güncelleme: 14.05.2023 14:38
Dadaş Altınordu

Günebakış/Sinan AYDIN 

Salı günü deplasmanda Spor Toto 1. Lig'in 37. hafta maçında Altınordu ile karşılaşacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Hakan Kutlu, dünkü antrenmanda futbolcularına taktik idman yaptırdı. Salı günü saat 17.00'da deplasmanda Altınordu ile kader maçına çıkacak olan mavi beyazlı takımda, tek hedef galibiyet. 

HAKAN HOCA OYUNCULARINA GÜVENİYOR 

Oyuncuları ile toplantılar yapan teknik patron Hakan Kutlu, Altınordu maçında kazanacaklarına inandığını söylediği öğrenildi. Hakem hataları nedeniyle puanlarının gaspedildiğini hatırlatan Hakan Kutlu, Altınordu maçında tek hedeflerinin galibiyet olduğunu hatırlattı. Hakan Kutlu, dünkü antrenmanda futbolcularına rakibin eksilerini ve artılarını anlattıktan sonra sahada görmek istediği oyun sisteminin provasını yaptırdı. 

BAŞKAN DAL ANTRENMANI İZLEDİ

Galibiyet için kenetlenen futbolcular ise, Erzurumspor'u kümede tutmak için sözleştiler. Bu arada Erzurumspor Kulüp Başkanı Ahmet Dal, dünkü antrenmanı takip ederek Hakan hoca ve futbolcularla bir dizi görüşmeler yaptı. Başkan Dal'ın futbolcularla yaptığı görüşmelerde kendilerine güvendiklerini ve Altınordu maçını kazanarak Erzurumspor'u ligde tutacaklarına inandıklarını söylediği öğrenildi. Altınordu maçında sakatlaranak sezonu kapatan Cengizhan ile Gençlerbirliği maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Estrella oynayamayacak.