Dadaş Ankaragücü'ne bileniyor

Erzurumspor, dün gerçekleştirdiği antrenmanla Ankaragücü hazırlıklarını sürdürdü. Takımda tek hedef galibiyet...

Tarih: 24.02.2022 19:26
Dadaş Ankaragücü

Sinan AYDIN

BB Erzurumspor, dün gerçekleştirdiği antrenmanla Ankaragücü hazırlıklarını sürdürdü. Spor Toto 1. Lig’in 27. haftasında evinde Ankaragücü ile karşılaşacak olan Büyüehir Belediye Erzurumspor, şampiyonluk şansını devam ettirmek için bu maçı mutlaka kazanmak istiyor. Teknik Direktör Yücel İldiz, oyuncuları ile sık sık toplantılar yaparak Ankaragücü maçının önemini alatıyor.

YÜCEL HOCA İLK KEZ 1 HAFTALIK ANTRENMAN YAPTIRIYOR

Saha ve seyirci avantajını iyi kullanmak isteyen Erzurumspor, dün gerçekleştirdiği antrenmanda önce fitnes salonunda güç depoladı sonra ise teknik ve taktik antrenman yaptı. 22 gün önce göreve başlayan ve şuana kadar üç günde bir maç yapmaları nedeniyle takımla fazla antrenman yapamayan Teknik Direktör Yücel İldiz, ilk kez Ankaragücü maçı öncesi futbolcuları ile birlikte 1 hafta antrenman yapma şansı buldu.

ANKARAGÜCÜ MAÇININ PROVASINI YAPIYORLAR

Bu kapsamda oyuncularına Ankaragücü maçının taktik antrenmanlarını yaptıran Yücel hoca, takımda eksik gördüğü oyun planlarını oyuncularına anlatarak bundan sonrası için sahada yapmaları gerekenleri söylüyor. Dünkü antrenmanda, kısa pas, ayağa pas ve şut çalışması yapam mavi beyazlı futbolcular, daha sonra ise iki takıma ayrılıp maç yaparak Ankaragücü maçının provasını yaptılar.

MUSTAFA YUMLU OYNAYABİLİR, AKBAŞ BELİRSİZ...

Oyuncuların antrenmanlar boyunca moralli oldukları gözlendi. BB Erzurumspor'da Ankaragücü maçı öncesi Mustafa Akbaş ve Mustafa Yumlu sakat durumdaydı. Mustafa Yumlu yardımcı hocalar nezaretinde antrenmanlara başlarken, Mustafa Akbaş'ın ise son durumunun maç saati belli olacağı öğrenildi. Gribal enfeksiyın girdiği için Adanasor maçında oynayamayan Olanare ise Ankaragücü maçında oynayabilecek.