Dadaş atmaca avı için Rize'ye uçtu

Bugün akşam deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Erzurumspor, hazırlıklarını tamamlayarak Rize'ye gitti. Camia, bu maçtan alınacak puan yada puanların takımı yukarılara taşıyacağı konusunda hemfikir.

Tarih: 04.11.2022 12:20 Güncelleme: 04.11.2022 12:20
Dadaş atmaca avı için Rize

Bugün akşam saat 20.00'da Spor Toto 1. Ligin 12. hafta maçında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılalacak olan Erzurumspor, hazırlıklarını tamamladı. Maç saatini bekleyen teknik heyet ve futbolcular, bu maçtan alınacak olan puan yada puanların öneminin bilinci ile hareket ediyor. Kadro zenginliği ile ligin en güçlü takımlarından olan ve Süper lige çıkmasına kesin gözüyle bakılan Eyüpspor karşısında ortaya konulan mücadeleden dolayı taraftarın alkışını alan Erzurumsporlu futbolcular, son maçlarda futbol olarak ortaya koyduğu çıkışını Rizespor maçında da sürdürmek istiyor.

İKİ KOMŞU ŞERHİN MÜCADELESİ OLACAK

Hafta başından buyana ara vermeden Çaykur Rizespor maçına hazırlanan futbolcular, teknik sorumlu Muzaffer Bilazer ve yardımcıları nezaretinde rakiplerinin artılarını ve eksilerini analiz ettiler. Muzaffer Bilazer, antrenmanlarda oyuncularına taktik ağırlıklı idmanlar yaptırdı. Çaykur Rizespor'u yenecek güçte olduklarını ifade eden Bilazer, bu maçtan alınacak galibiyetin Erzurumspor için yukarılara tırmanma anlamında basamak olacağını söyledi. Bugüne kadar taraftarlarını çok üzen futbolcular ise Rizespor maçından üç puan almak için kenetlendiler.

MAÇIN HAKEMİ CİHAT AYDIN

Bu arada Spor Toto 1. Lig'de haftanın maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. Buna göre; haftanın açılış maçı olacak olan Çaykur Rizespor - Erzurumspor müsabakasını, Cihan Aydın yönetecek.  Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre haftanın hakemleri, yapay zekayla geliştirilmiş dijital atama yöntemiyle belirlendi.

Ligde haftanın programı ve maçlarını yönetecek hakemler şöyle:

4 Kasım Cuma:

20.00 Çaykur Rizespor-Erzurumspor FK: Cihan Aydın

5 Kasım Cumartesi:

13.30 Bodrumspor-Dyorex Boluspor: Turgut Doman

13.30 Manisa FK-Sakaryaspor: Ramazan Keleş

16.00 Yeni Malatyaspor-Gençlerbirliği: Furkan Aksuoğlu

16.00 Adanaspor-Pendikspor: Yiğit Arslan

19.00 Altay-Beyçimento Bandırmaspor: Mehmet Türkmen

6 Kasım Pazar:

13.30 Altaş Denizlispor-Tuzlaspor: Adem Cinek

16.00 Yılport Samsunspor-Göztepe: Murat Erdoğan

19.00 Eyüpspor-Altınordu: Burak Pakkan