Dadaş Balıkesir'e bileniyor

Pazar günü saat 16.00'da deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor, hazırlıklarını tam gaz sürdürüyor.

Tarih: 28.03.2022 17:15
Dadaş Balıkesir

Sinan AYDIN

BB Erzurumspor, Pazar günü saat 16.00'da deplasmanda karşılaşacağı Balıkesirspor maçı hazırlıklarını tam gaz sürdürüyor. Spor Toto 1. Ligin 30. haftasında Balıkesirspor'a konuk olacak olan mavi beyazlı takım, kendi tesislerinde hazırlıklarını sürdürüyor.

BALIKESİRSPOR GALİBİYEÇOK ÖNEMLİ

Takımın başında ikinci maçına çıkacak olan teknik direktör Muzaffer Bilazer, Balıkesirspor galibiyetine çıkış maçı gözüyle bakıyor. Playof şansını sürdürmek için düşme potasındaki Balıkesirspor'u mutlaka yenmek zoruda olduklarının farkında olan Muzaffer Bilazer, oyuncularını hem teknik ve taktik olarak, hem de psikolojik olarak bu maça hazırlıyor.

NOVİKOVAS OYNAYACAK

Muzaffer hoca , takımın içinde bulunduğu olumsuz havayı sona erdirmek için futbolcuları ile sık sık toplantılar yaparak taraftarın ve şehrin beklentilerini hatırlatıyor. Balıkesirspor maçı öncesi sakat futbolcunun bulunmadığı BB Erzurumspor'da, takımla birlikte antrenmanlara başlayan Novikovas'ın da Muzaffer hocanın görev vermesi halinde Balıkesirspor maçında oynayabileceği öğrenildi.  Spor Toto 1. Ligin 30. haftasında Balıkesirspor ile Büyüehir Belediye Erzurumspor, 3 Nisan Pazar günü saat 16.00'da karşı karşıya gelecek.