Dadaş Balıkesirspor maçına hazır

BB Erzurumspor, dün yaptığı antrenmanda taktik çalıştı. Muzaffer hoca ve talebeleri, Balıkesirspor maçını kazanarak çıkışa geçmek istiyor.

Tarih: 01.04.2022 18:06
Dadaş Balıkesirspor maçına hazır

Sinan AYDIN

Yarın deplasmanda küme düşmesi büyük ölçüde kesinleşen Balıkesirspor ile karşılaşacak olan BB Erzurumpor, bu maçın hazırlıkları bugün tamalıyor. Mavi Beyazlı takım, bugün hava yolu ile Balıkesir'e uçacak. Spor Toto 1. Ligin 30. haftasında deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor, dün yaptığı antrenmanda taktik çalıştı. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı yeni hocası Muzaffer Bilazer nezaretinde bol bol antrenman yaparak geçiren futbolcular, Balıkesirspor maçına hazırlar. 

KALAN 8 MAÇTA TARİH YAZMAK İSTİYORLAR

Dünkü antrenmanda teknik ve taktik çalışan futbolcuların neşeli oldukları gözlendi. Takımdaki olumsuz havayı dağıtmak için yoğun mesai harcayan Muzaffer Bilazer'in bunda başarılı olduğu görülüyor. Kalan 8 maçta tarih yazarak yeniden Süper Lige çıkmak isteyen futbolcular, kritik haftalar öncesi kenetlendiler. Mavi Beyazlı takım, dünkü antrenmanla da yarın karşılaşacağı Balıkesirspor mesaisini sürdürdü.

TARAFTARLARDAN DESTEK BEKLİYORLAR

Antrenmanların temposunu yükselten teknik patron Muzaffer Bilazer, oyuncularına Balıkesirspor maçında sahada görmek istediği oyun kurgusunun provasını yaptırdı. Muzaffer hoca ve talebeleri, Mavi-beyazlı futbolcular,  taraftarlardan da kendilerine bu zorlu süreçte sahip çıkmalarını ve destek vermelerini istiyorlar. Rakip Balıkesirspor ise küme düşmeme umutlarını son haftalara bıraksa da zorda olsa bir mucizenin gerçekleşmesini bekliyor. Spor Toto 1. Ligin 30. haftasında Balıkesirspor ile Büyüehir Belediye Erzurumspor, Balıkesirspor stadyumunda karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi, İstanbul bölgesi hakemi Can Cengiz yönetecek.