Dadaş bandıra bandıra yenecek

Yarın ligin güçlü takımlarından Bandırmaspor'u konuk edecek olan Erzurumspor'da, futbolcular ve teknik heyet galibiyete odaklandı.

Tarih: 25.11.2022 18:30 Güncelleme: 25.11.2022 18:30
Dadaş bandıra bandıra yenecek

Sinan AYDIN

Geçtiğimiz hafta Manisa deplasmanından 1 puan ile ayrılan Erzurumspor Pazar günü Kazım Karabekir stadında Bey çimento Bandırmaspor'u ağırlayacak. Spor Toto 1. Lig’in 15. haftasında Bey Çimento Bandırmaspor ile karşı karşıya gelecek olan Erzurumspor, hafta başından beri bu maçın hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdürüyor.

TARAFTARLAR HAYDİ MAÇA

Mavi beyazlılarda sakatlığı devam eden Süleyman Koç dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Ligde rahat bir nefes almak ve üst sıralara çıkmak için mutlaka puanlara ihtiyacı olan Erzurumspor'da teknik sorumlu Muzaffer Bilazer, tüm planlarını üç puan üzerine yaptı. Mavi Beyazlı futbolcular ve teknik heyet, bu önemli maçta taraftarını yanında görmek istiyor. Yarın oynanacak olan maçta, tüm Dadaşlar Kazım Karabekir stadyumuna bekleniyor. Zor bir dönemden geçen Erzurumspor, Ocak ayına kadar alabileceği kadar çok puan toplamak istiyor.  

BANDIRMA'NIN BAŞINDA TANIDIK BİR İSİM VAR

Bu arada Erzurumspor'a konuk olacak olan Bandırmaspor'da Sakaryaspor maçından alınan farklı yenilgi sonrası Erzurum maçına büyük önem veriiliyor. Takımın başında ise çok tanıdık bir isim var.  Erzurumspor'un iki sezon önce Süper ligde teknik direktörülüğünü yapan Mesut Bakkal Denizlispor macerasının ardından şimdi Bandırmaspor'un teknik direktörü olarak Kazım Karabekir stadına çıkacak. Tecrübeli teknik adam Mesut Bakkal, Süper ligde  ligin 15. haftasında Erzurumspor'un başına geçmişti. Bakkal, çıktığı 16 lig maçında sahadan 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyetle almıştı.