Dadaş Bandırma'yı kayıpsız geçmek istiyor

Dün gerçekleşen antrenmanda, Muzaffer hoca oyuncularına Bandırmaspor'u yenmek için sahada görmek istediği oyun planının provasını yaptırdı.

Tarih: 24.11.2022 12:25 Güncelleme: 24.11.2022 12:25
Dadaş Bandırma

Sinan AYDIN

Pazar günü sahasında ligin orta sıralardaki ekibi Bandırmaspor'u ağırlayacak olan Erzurumspor, bu maçı kazanarak hedefine emin adımlarla ilerlemek istiyor. Spor Toto 1. Lig’in 15. haftasında  Bandırmaspor ile karşılaşacak olan Erzurumspor,  bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Dün gerçekleşen antrenmanda, Muzaffer hoca oyuncularına bandırmaspor'u yenmek için sahada görmek istediği oyun planının provasını yaptırdı. Manisaspor maçında ortaya konan futboldan memnun olduğunu futbolcularına aktaran Muzaffer Bilazer, bu maçta da aynı mücadeleyi istiyor. 

TAKIMIN ÇIKIŞA G

Oyuncularının son iki maçta gösterdiği performanstan memnun olan Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, aynı perfırmansın bundan sonraki maçlarda da sahaya yansıyacağını düşünüyor. Takımın çıkışa gtiğini ifade eden Bilazer, gol yollarında yaşadıklarını sıkıntıyı çözmek için bundan sonraki maçlarda oyun sistemini değiştirebileceğinin sinyalini verdi. Futbolcular, dünkü antrenmanda taktik çalıştı. Bilazer, oyuncularına rakibin eksilerini ve artılarını anlatıp, sahada görmek istediği oyun sisteminin kurgusunu yaptrıdı. Spor Toto 1. Lig’in 15. haftasında, Erzurumspor ile Bandırmaspor karşılaşacak. Pazar günü saat 16.00'da Kazım Karabekir stadyumunda oynanacak olan maçın hakem triosunun ise bugün açıklanması bekleniyor.