Dadaş bayrama mutlu girmek istiyor

Kocaelispor'u İbrahim Erkal şarkıları ile puansız uğurlayacağız

Tarih: 29.04.2022 16:53
Dadaş bayrama mutlu girmek istiyor

Küme düşmeme mücadelesi veren Kocaelispor'u konuk edecek olab BB Erzurumspor, bu maçın hazırlıkalrını Yüksek İrtifa Kamp Merkezinde sürdürüyor.

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Lig’in 35. haftasında yarın evinde Kocaelispor'u konuk edecek olan BB Erzurumspor,  bu maçın hazırlıklarını Yüksek İrtifa Kamp Merkezinde sürdürüyor. Kocaelispor'u yenerek puansız gönderip bayrama mutlu girmek isteyen BB Erzurumsporlu futbolcular ve teknik heyet, aynı zamanda play-of maçları sıralaması içinde avantajlı bir durum yaratmak istiyor. İstanbulspor'u evinde yenerek deplasman çıkışını sürdüren Mavi Beyazlı ekip, ilk ikimucize olsa da play-of'tan şampiyon olarak Süper Lige çıkmak istiyor.

ANTRENMANLAR MORALLİ GİYOR

Teknik Direktör Muzaffer Bilazer nezaretinde süren idmanda, futbolcular düz koşu yaparak idmana başladı ardından teknik ve taktik çalışma yaptı.  Kocaelispor'la oynadığımı ilk maçta bir kısım taraftar hem futbolcularımıza hem de ünlü sanatçımız İbrahim Erkal'e hadsizlik etmişti. Pazar günü stadyumu doldurmak için sözleşen BB Erzurumspor taraftarları, maç boyunca İbrahim Erkal şarkıları çalıp Kocaelispor'u Kazım Karabekir stadyumundan eli boş göndermeyi amaçlıyorlar.

KOCAELİSPOR'U İBRAHİM ERKAL ŞARKILARI İLE PUANSIZ UĞURLAYACAĞIZ

Taraftarlar, Pazar günü Kazım Karabekir  stadyumunu doldurarak Kocaelispor'u İbrahim Erkal şarkıları ile eli boş göndermeyi hedefliyor. Futbolcularından playof süreci nedeniyle sakatlık ve kart cezası konusunda dikkatli ve duyarlı olmalarını isteyen teknik direktör Muzaffer Bilazer, playof sürecinde kadroda sakat yada cezalı eksik istemiyor. BB Erzurumspor, dünkü antrenmanda, taktik ağırlıklı çalışma yaptı.

AYKUT DIŞINDA EKSİK YOK

Sakat olan Aykut Demir'in dışında Dadaşlarda eksik bulunmuyor. Antrenmanlarda göz dolduran başarılı kanat oyuncusu Novikovas'ın Kocaelispor maçında ilk 11 başlama ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi. Spor Toto 1.Ligin 35. haftasında Büyüehir Belediye Erzurumspor ile Kocaelispor karşı karşıya gelecek. Kazım Karabekir stadyumunda 1 Mayıs Pazar günü saat 16.00'da oynanacak karşılaşmayı, hakem Mete Kalkavan yönetecek.