Dadaş beraberlik kabusuna son vermek istiyor

Bandırmaspor'u yenerek 5 maçta aldığı 4 beraberlik serisini bozmak isteyen BB Erzurumspor'da, özellikle defans hattındaki sakat futbolcu sayısı Erkan Sözeri'yi kara kara düşündürüyor.

Tarih: 20.01.2022 19:10
Dadaş beraberlik kabusuna son vermek istiyor

Sinan AYDIN

Süper Lige çıkmak için Spor Toto 1. ligde şampiyonluk mücadelesi vere Büyüehir Belediye Erzurumspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Bandırmaspor maçının hazırlıklarını südürüyor. Öncek gün antrenmanı Kazım Karabekir stadyumunda yapan mavi beyazlı futbolcular, teknik ve taktik çalıştı.

BERABERLİK KABUSUNA SON VERMEK İSTİYORLAR

Zaman zaman kar yağışı ve soğuk havanın etkisi altında süren antrenmanlarda, Erkan hoca Bandırmaspor maçında sahada görmek istediği oyun kurgusunu futbolcularına anlattı. 5 maçta 4 beraberlik alarak çok önemli puanlar kaybeden, sadece Denizlispor'u evinde oynadığı maçta yenen Erzurumspor, son iki haftayı ise ligin dibindeki Menemenspor ve Bursaspor ile berabere kalarak girmişti. Bandırmaspor'u yenerek beraberlik kabsuna son vermek isteyen BB Erzurumspor'da, özellikle defans hattındaki sakat futbolcu sayısı Erkan Sözeri'yi kara kara düşündürüyor.   

SAVUNMA HATTINDA BÜYÜK SIKINTI VAR

Sakatlıklardan dolayı ideal kadronun bir türlü oluşturulamadığı BB Erzurumspor'da, özellikle savunma hattındaki büyük sıkıntı kara kara düşündürüyor. Dadaşlar, Bandırmaspor maçının hazırlıklarını sürdürüken, Erkan hoca da defansta hangi oyunculara görev vereceğinin hesaplarını yapıyor. Bursaspor deplasmanında sakat oyuncuların çokluğu yüzünden yine değişik bir on bir ile sahaya çıkmak zorunda kalan ve deplasmandan 1 puan ile dönen Erzurumspor'da, tecrübeli savunma oyuncusu Mustafa Yumlu da sakatlanmıştı.

TAKIM REVİRE DÖNDÜ

Daha önce Eren Tozlu, Ally Malle, Gökhan Kardeş, Mustafa Akbaş, Aykut Demir, Süleyman Koç ve hastalanan Martin Hasek'ten yoksun olarak son müsabakasını oynayan mavi beyazlılarda, Bursa maçında sakatlanan kaptan Mustafa Yumludan da kötü haber gelmişti. Erzurumspor’da Gökhan Kardeşin sakatlığından dolayı sezonu kapatması,  Aykut’un da Bandırma ve Manisa karşılaşmalarında sahada yer alamayacak olmasının ardından gözler savunmada Mücahit Albayrak’ın yanında kimin oynayacağı konusuna çevrildi. Teknik Patron Erkan Sözeri, Mustafa Akbaş’ı büyük olasılıkla Bandırma maçında Mücahitle birlikte savunma tandeminde oynatması bekleniyor. Değim yerinde ise revire dönen BB Erzurumspor'da, diğer sakat oyunculardan Eren Tozlu ve Süleyman Koç'un durumunun ise henüz netlik kazanmadığı öğrenildi.