Dadaş Bodrumspor'u gözüne kestirdi

Yeni Malatyaspor maçını oynamadan kazanan Erzurumspor, bol bol antrenman yaparak Bodrumspor maçına hazırlanıyor. Dadaşların amacı ilk yarıdaki mağlubiyetin rövanşını almak.

Tarih: 21.03.2023 12:43
Dadaş Bodrumspor

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Ligin 27'inci haftasında deplasmanda Bodrumspor ile karşılaşacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Dadaşlar, teknik direktör Hakan Kutlu nezaretinde dünkü antrenmanda taktik ağırlıklı çalışma yaptı. Bodrumspor  maçından puan yada puanlar alarak düşme potasından iyice uzaklaşmak isteyen Erzurumsporlu futbolcular, aynı zamanda kendi evinde ilkyarı oynadığı ve kaybettiği maçın rövanşını da almak istiyor. 

CAMİADA KEYİFLER YERİNDE 

Rakibin artılarını ve eksilerini oyuncularına anlatan Hakan hoca, bu maçta sahada görmek istediği oyun kurgusunun da provasını yaptırıyor. Önceki hafta deplasmanda Denizlispor'u 2-0 yenerek çok önemli bir galibiyet elde eden mavi beyzlı takımda, bu hafta ise Yeni Malatyaspor'un ligden çekilmesi sonrası alınan hükmen galibiyetin sevinci yaşanıyor. Keyifleri yerinde olan futbolcuların antrenmanlardaki neşeli halleri, teknik heyet ve yöneticilerin yüzünü güldürüyor. Spor Tto 1. Ligin 27. haftasında, Bodrumspor ile Erzurumspor karşı karşıya gelecek. 26 Mart Pazar günü saat 13.30'da oynanacak mücdelenin hakem triosu henüz açıklanmadı.