Dadaş Boluspor'u gözüne kestirdi

İki haftada iki galibiyet alarak seri başlatan mavi beyazlı futbolcular, ilk yarının son maçını da galibiyetle kapatmak istiyorlar.

Tarih: 22.12.2022 13:19
Dadaş Boluspor

Sinan AYDIN

Boluspor ile Spor Toto 1. Ligin 19. haftasında deplasmanda karşılaşacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. İki haftada iki galibiyet alarak seri başlatan mavi beyazlı futbolcular, ilk yarının son maçını da galibiyetle kapatmak istiyorlar. 

TAKTİK AĞIRLIKLI İDMAN YAPTILAR

Teknik Direkör Muzaffer Bilazer, bu doğrultuda  oyuncularını Boluspor maçına hazırlıyor. Taktik ağırlıklı geçen dünkü antrenmanda, Muzaffer hoca futbolcularına rakibin eksillerini ve artılarını anlattı. Antrenmanda oldukça moralli oldukları gözlenen futbolcular, taraftarın yüzünü güldürmeye devam etmek için deplasmandan da galibiyetle dönmek için sözleştiler. Devrenin son maçına çıkacak olan Erzurumspor'da, tüm planlar küme potasından uzaklaşıp play-of hattını yakalamak üzerine yapılıyor.

TRANSFER TAHTASINI AÇMAK İÇİN GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR 

Mavi Beyazlı yönetim ise transfer tahtasını açmak için çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Ahmet Dal ve yöneticilerin, alacaklı futbolcularla görüşerek uzlaşma arayışlarını sürdürdüğü öğrenildi. Kulübün Onursal Başkanı Mehmet Sekmen, katıldığı bir canlı yayında alacaklı futbolcularla gerekirse kendisinin de konuşup alacakları para miktarında indiirme gitmelerini isteyeceklerini, tahyatı açmak için çalışmalarının devam ettiğini söylemişti. Boluspor ile Erzurumspor, Spor Toto 1. Ligin 19'uncu hafta maçında karşı karşıya gelecek. Mücadele, 25 Aralık Pazar günü saat 13.30'da Bolu Atatürk stadyumunda oynanacak.