Dadaş bugün Ankara'ya uçuyor

Yarın Ankara'da Keçiörengücü ile karşılaşacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak bugün uçakla Başkent'e gidecek.

Tarih: 16.09.2022 10:25
Dadaş bugün Ankara

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Ligin 6. haftasında yarın saat 13.30'da deplasmanda Ankara Kiörengücüspor ile karşılaşacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını tamamladı. 5. haftayı BAY gtiği için bol bol antrenman yapıp enerji depolayan futbolcular, bugün hava yolu ile Ankara'ya uçacak.

BOL BOL TAKTİK ÇALIŞTILAR

4 haftalık periyotta galibiyeti bulunmayan Erzurumspor'da, Kiören maçı ile çıkışa gmek hedefleniyor. Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, dünkü antrenmanda futbolcularına taktik ağırlıklı bir çalışma yaptırdı. Yarınki maçta sahada görmek istediği oyun planını futbolcularına anlatan Muzaffer hoca, sahaya tam kadro çıkacak olmanın sevinci ile bu maçtan 3 puan bekliyor.

RAKİBİN HÜCUM HATTINA DİKKAT

Hafta boyunca oyuncularına bol bol taktik antrenmanı yaptıran Muzaffer hoca, kendilerine inanan camianın yüzünü güldürerek çıkışa gmek istiyor. Futbolcularına rakibin artılarını ve eksilerini anlatarak yapmaları gerekenleri öğreten teknik patron Muzaffer Bilazer, Kiörengücü'nin hücum hattı için özel önlem alacak. Olawoyin ve Rashad Muhammed'e karşı savunmadaki oyuncularından dikkatli olmalarını isteyen Muzaffer hoca, bu kapsamda Mustafa Yumlu, Mustafa Akbaş ve Orhan Ovacıklı ile özel görüşmeler yaptı.