Dadaş bugün İzmit yolcusu

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, yarın deplasmanda karşı karşıya geleceği Kocaelispor maçının hazırlıklarını dün tamamladı. Kafile bugün uçakla İstanbul'a gidip oradan İzmit'e geçecek.

Tarih: 08.12.2021 19:31
Dadaş bugün İzmit yolcusu

Sinan AYDIN 

Spor Toto 1. Ligde zirve ortağı olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, yarın deplasmanda karşı karşıya geleceği Kocaelispor maçının hazırlıklarını dün tamamladı. Kulüp tesislerinde yapılan son antrenmanda, Eren Tozlu'dan gelen kötü haber moralleri bozmuş olsa da birlik ve beraberliğin daha da güçlenmiş olduğu gözlendi.

KOCAELİSPOR YARALI ASLAN MİSALİ...

Ligin 16. haftasında deplasmanda Kocaelispor ile karşılaşacak olan Büyüehir Belediye Erzurumspor'da, teknik patron Erkan Sözeri oyuncularına Kocaelispor maçında sahada görmek istediği taktiği öğretiyor. Futbolcuları ile yaptığı toplantıda Kocaelispor'un üst üste aldığı mağlubiyetler sonrası yaralı aslan olduğunu, mağlubiyetlerin aldatıcı olmamasını, rakibin iyi bir takım olduğunu söyleyen Erkan Sözer, oyuncularından sakin ve akıllı bi oyun sergilemelerini istiyor. Rehavet uyarısı da yapan Sözeri, bu maçtan alınacak puan yada puanların ilerisi için büyük önem taşıyacağını da hatırlatıyor.

EREN TOZLU'NUN TEDAVISI SÜRÜYOR

Bu arada İstanbulspor maçında sakatlanan tecrübeli oyuncu Eren Tozlu'nun tedavisimne de hemen başlandı. Kulüp Doktoru tarafından yapılan açıklamada, '' 04 Aralık Cumartesi günü Kazım Karabekir Stadyumu’nda konuk ettiğimiz İstanbulspor maçında Futbolcumuz Eren Tozlu, karşılamasının ikinci yarısında sol bacak arka kas grubundan ( M. Gastrokinemus) sakatlanmıştır. Sağlık ekibimizce futbolcumuzun tedavisine başlanmış olup ve devam etmektedir. '' denildi. BB Erzurumspor, bugün sabah saat 09.00 uçağı ile önce İstanbul'a gip oradan İzmit'e geçecek. Burada da son bir ter antrenmanı yapacak olan mavi beyazlı futbolcular, maç saatini bekleyecek.