Dadaş Eyüpspor'u yenmenin planlarını yapıyor

Erzurumspor, güçlü rakibi Eyüpspor karşsında, 'önce durdur sonra vur' taktiğini uygulayacak.

Tarih: 27.10.2022 11:51
Dadaş Eyüpspor

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. ligin 11. haftasında Pazar günü saat 16.00'da Kazım Karabekir stadyumunda Eyüpspor ile karşılaşacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarına devam ediyor. Teknik Direktör Muzaffer Bilazer ve yardımcı antrenörler nezaretinde dün yapılan antrenmanda, futbolcular taktik ağırlıklı çaışma yaptı. Erzurumspor, 60. dakikadan sonra yorulan güçlü rakibi Eyüpspor karşsında, 'önce durdur sonra vur' taktiğini uygulayacak.

MUZAFFER BİLAZER OYUNCULARINA GÜVENİYOR

Altay maçında sahada daha mücadeleci bir Erzurumspor olduğunu oyuncularına ifade eden teknik sorumlu Muzaffer Bilazer'in, Eyüpspor karşısında da aynı mücadeleyi istediği öğrenildi. Futbolcuları ile yaptığı toplantıda rakibin kaliteli isimlerden oluşan bir takım olduğunu hatırlatan Muzaffer Bilazer'in, '' Ancak sizde kaliteli isimlersiniz. Size güveniyorum. Mücadele ederseniz Eyüpspor'u Erzurum'dan eli boş göbdereceğimize inanıyorum'' dediği öğrenildi.

EREN TOZLU'DAN İYİ HABER GELDİ

Erzurumspor tesislerinde taktik ağırlıklı antrenman yapan mavi beyazlı futbolcular, Altay maçında kaçırdıkları galibiyeti Eyüp karşısında elde etmek istiyorlar. BB Erzurumspor'da sakatlığı sebebiyle Altay karşısında kadroda yer almayan Eren Tozlu'dan iyi haber geldi. Sakatlığı geçen başarılı futbolcunun, Eyüpspor karşısnda forma giyebileceği öğrenildi. Bu arada ligde lider pozisyonda olan ve güçlü kadrosu ile dikkat çeken İstanbul temsilcisi Eyüpspor'da da 4 oyuncunun sakat olduğu ve son durumlarının maç saatinde belli olacağı öğrenildi.